YEŞİLDAL ANKARA'YA GİDİYOR: ALANYALI VEKİL İSTİYORUZ

CHP İlçe Başkanı Şengül Yeşildal yarın Ankara'ya gidecek ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na Alanyalı bir vekil sitediklerini söyleyecek.

YEŞİLDAL ANKARA'YA GİDİYOR: ALANYALI VEKİL İSTİYORUZ
Türkiye 1 Kasım'da erken seçime gidiyor. Geçtiğimiz seçimlerde alınan sonuçlar sonrası hükümetin kurulamaması üzerine alınan erken seçim kararı ile Türkiye yeni bir serüvene daha atıldı.


Milletvekili aday listelerinin yeniden belirlenmesi gündemde olan seçimlerin netlik kazanmasının ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Başkanı Şengül Yeşildal jet hızıyla Ankara'ya gitme kararı aldı. Yeşildal'ın yarın Ankara'ya gideceği ve öğleden sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşieceği öğrenildi. 7 Haziran seçimlerinde Alanya'dan hiç bir adayın milletvekili listesinde yer almadığını ve aynı durumun tekrar yaşanmamasını isteyen Yeşildal durumu bizzat CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na anlatacak. Alanya ve çevre ilçelerin milletvekili beklentisini belirtecek olan Yeşildal'ın Alanya'daki oy potonasiyeline dikkat çekeceği ve Alanyalı bir milletvekili adayının Antalya'yı da CHP'ye kazandıracak bir adım olacağını Kılıdaroğlu'na iletecek. 

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2015, 10:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83