YEŞiLDAL: EDİLEN KÜFÜRLER YENİLİR YUTULUR CİNSTEN DEĞİL

Barbaros Azakoğlu İlköğretim Okulu'nda oyunu kullanan Yeşildal sabah saatlerinde kendisine ve Gökhan Sipaihoğlu'na yapılan saldırıyı anlattı.

YEŞiLDAL: EDİLEN KÜFÜRLER YENİLİR YUTULUR CİNSTEN DEĞİL
CHP Alanya İlçe Başkanı Şengül Yeşildal bir çok okulda seçim sandıklarını ziyaret ettikten sonra kendisinin de oy kullanacağı Barbaros Azakoğlu İlköğretim Okulu'na gitti. CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın'la birlikte okuldaki sınıfları tek tek dolşarak hal hatır soran ikiliye büyük bir ilgi vardı. Şengül Yeşildal oyunu burada kullandı ve, "
Kazanan demokrasi hukuk, özgürlük, barış, kardeşlik olsun. 4 ay önce yapılan bu seçimi neden tekrar ediyoruz. Bunu sorgulayalım. Umarım vatandaşlarımız bunu sorgulayarak oy veriyordur" dedi.

'SALDIRIYI ANLATTI'

Şengül Yeşildal sabah saatlerinde CHPli Meclis Üyesi ve kendisine yapılan saldırı hakkında ise şunları söyledi:

"Sabah Türkler’de meclis üyemiz Gökhan Sipahioğlu ile birlikte okulları ziyaret ediyorduk. Sandık görevlilerine bir isteğiniz var mı diye sordum? Tanımadığım birisi hükümetimiz karılıyor dedi. Biraz agresif bir arkadaş olduğu için diyalog kurmak istemedim. Biz çıktık ve daha sonra arabaya bindik. Bize saldırdı. Gökhan Sipahioğlu’na göstereceğim sana dedi. Baya ciddi küfürler etti. Böyle yenir yutulur cinsinden değil. Sonra başka bir okula geçtik. Tam biz okula giriş yaparken o çıkıyordu. Bizi taciz etti.  Yol bizim olmasına rağmen üstümüze üstümüze geldi. 
Kazanan demokrasi hukuk, özgürlük, barış, kardeşlik olsun. 4 ay önce yapılan bu seçimi neden tekrar ediyoruz. Bunu sorgulayalım. Umarım vatandaşlarımız bunu sorgulayarak oy veriyorduk."

'YİNE ALANYA'DAYIZ'

CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın'da 7 Haziran seçimlerinde olduğu gibi bu seçim sürecinde de Alanya'da olduğunu belirterek, "Türk Demokrasisi adına hüzünlü bir mutluluk yaşıyoruz. Hüzünlüden kastım yapılmaması gereken bir seçimdi. Ama şu konuda çok mutluyum. Halkımızın büyük çoğunluğu 7 Hazirana göre daha fazla sandığa katkı yapıyor. Vatandaşlık bilinci, demokrasi inancı ve kültürünün geliştiğini gösteriyor. Bütün inancım sandıktan barış çıksın, özgürlük çıksın, hukuk ve adelet çıksın. Tabi her şeyden önce demokrasi çıksın. Tür Milleti olarak başka bir çıkış nktası yok. Halkımız sandığa sahip çıktığı sürece bizi mutlu edece sonuçlar elde ederiz. Bu vesile ile Alanyalılara sevgi ve muhabbetlerimi iletiyorum” dedi. 




Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2015, 13:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83