Yıldırım'dan Alanya'da çarpıcı açıklamalar

Vatan Partisi MKK Üyesi ve Aydınlık Gazetesi yazarı da olan Oktay Yıldırım Alanya’da çeşitli görüşmeler yapmak , Vatan Partisi’nin düzenlediği “Dayanışma Kahvaltısına” katılmak üzere 24 Eylül Cumartesi günü Alanya’daydı.

Yıldırım'dan Alanya'da çarpıcı açıklamalar

 Çeşitli görüşmelerde bulunmak ve Vatan Partisi’nin düzenlediği “Dayanışma Kahvaltısına” katılmak üzere Alanya’ya gelen Yıldırım çok sayıda davetlinin katıldığı kahvaltıda önemli açıklamalarda bulundu.Türk Ordusunun ülkemizin gözbebeği olduğunu söyleyen Oktay Yıldırım her koşulda ordumuzun arkasındayız.

banner111
15 Temmuz sürecinin anlaşılması için biraz geçmişine bakmak gerekliliğini vurgulayan Yıldırım “FETÖ’cü generaller NATO'cu liyakat anlayışı yüzünden terfi ettiler. Mehmetçik formasının arkasına saklanmış kiralık katiller milletin canına kast etti. Ama bunu bütün bir Orduya mal edemezsiniz. Doğru konumlanma Ordunun Milli bir yaklaşımla yeniden yapılandırılmasıdır” dedi.

Türkiye yi duvarların içine attılar.,Türkiye yi bölmek için, Türk Silahlı Kuvvetlerinin komutanlarını ,Vatan Partisi yöneticilerini Türkiye’nin birliğini bütünlüğünü savunanların siyasi merkezini hapsetmişlerdi diyen emekli astsubay Oktay Yıldırım  “Plan neydi? Küçük Amerika’nın sonunda küçücük Küçücük parçalara bölünen , beylikler, prenslikler yaratmak.

Öyle bir Türkiye yok artık. O tablodan Türkiye zincirlerini kırarak çıkmaya başladı. 12 Mart, 12 Eylül darbelerini yaptı. Türkiye bu darbelerden neler çekti. Şimdi onun tersi olan ,Amerikancı darbelerin bastırıldığı bir sürece girdik. Kim bastırdı, Amerika’nın ortadan kaldırmaya çalıştığı Atatürkçü Türk silahlı Kuvvetleri, Türk polisi, Vatan Partisi, Türkiye’nin devletine milletine bağlı diri mücadeleci güçleri bastırdı” şeklinde konuştu.
Şu tespitleri yapıp öyle hareket etmemiz gerekiyor diyen Yıldırım “1-ABD ile savaştayız 2-Onun elemanları PKK, PYD ve FETÖ ile savaştayız” tespitinde bulundu.

Oktay Yıldırım’ın konuşmasına şu şekilde devam etti:

Şimdi içine girdiğimiz süreçte uygulanan program, uygulamaya sokulan program kırk yıldır Vatan Partisinin savunduğu anlattığı program . Ferullah Terör Örgütünün üzerine yürünecek, Tayyip Erdoğanlar, Fetullah Terör örgütünü bu devletin içine yerleştirmişlerdi. Her şey ortada belli. Turgut Özal “ikinci bir ordu kuracağım ,”dedi, TSK karşısında. Bu gün FTÖ terör örgütünün yer leştirilmesi, oralardan geliyor. Arkasından Tansu çiller. Arkasından Tayyip Erdoğan, Abdullah Gül yönetimi. O Fetullah Terör Örgütü devletin içine sızmadı, yerleştirildi. Amerikancı iktidarlar tarafından yerleştirildi. Amerikancı sistemin bir sigortası olarak, silahlı güvencesi olarak o sistemin içine yerleştirildi. Şimdi buradan çıkıyor Türkiye. Fetullah Terör Örgütünün Devlet içinden temizlenmesi, Vatan Partisi’nin programı. Bir kafa karışıklığı var. Tayyip Erdoğan döneminde oluyor diye sevinmeyecek miyiz? Benim hayata bakış açımı Tayyip Erdoğan karşıtlığı belirlemez. Vatan sevgim belirler.  Bu bizim programımız. Bu Atatürk tarafından ortaya konan Türkiye şeyhler dervişler, müritler, çelebiler cemaat mensupları, tarikat mensupları ülkesi olmayacak dediği program. Bu bizim Programımız. Biz kendi programımıza sahip çıkacağız. Türkiye’nin önüne bu programı biz getirdik. En kararlı biz uygulamaya koyacağız.
İkincisi, Açılım yapıldığı zaman. O çözüm sürecinde AKP iktidarı, Abdullah Öcalanlarla, Kandille kafa kafaya verip Kandilde, Türkiye’ye anayasalar hazırladılar. Türkiye'ye kefen biçtiler. Açılım dediler PKK'yı yasallaştırmak, PKK’yı meclise sokmak, hatta PKK ile hükümet yapmak istediler. Eğer 15 Temmuz darbesi başarılsaydı, HDP yi siz hükümette görecektiniz. Abdullah Güllerin, Davutoğullarının, Kılıçdar Oğullarının, Fetullah Gülenlerin yanında PKK'yı, HDP'yi darbeden sonra hükümette görecektiniz. Ne diyordu Vatan Partisi PKK ile açılım olmaz. Bakın şimdi o silahlı güçle, Amerika’nın kara güçleri ile, Türk Ordusu Mehmetçik ,onları önce Türkiye de hendeklere gömdü. Şimdide sınırın ötesinde, komşuları ile iş birliği yaparak Rusya ile Suriye ile temizlemeye uğraşıyor.
Yüreği Türk milleti ile atan, ayakları Türk toprağına basan bir tek biz varız, bir tek Vatan Partisi var.
Her yıl 400.000 genç üniversiteden mezun oluyor. Dönüştüremezler. Kalplerinden Mustafa Kemal sevgisini atamazsın.
Her dernekte faaliyet gösterebilirsiniz ama Partili olmak bir siyasi programdır. Doğru bilgiyi alamazsınız. Örgütsüzlük, bizi kör çıkmazlarda bırakır,
Vatan Partisi'ne üye olmak bir Vatanseverlik Karinesi, Vatanseverlik Belgesidir
Geçen yıl Alanya’dan şehit verdiğimiz Emniyet Amiri Halil İbrahim Aksıy’yun ve Polis Özel Harekatçı Abdullah Ümit Sercan ‘ın ailelerine de ziyaretlerde de bulunan Emekli Astsubay Oktay Yıldırım Emekli Astsubaylar Derneğini de ziyaret etti.

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2016, 11:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83