YOĞUN TALEP ÜZERİNE YENİDEN BAŞVURDU

CHP'li Murat Özçelik 1 Kasım erken seçimleri öncesi adaylık için başvurusunu gerçekleştirdi.

YOĞUN TALEP ÜZERİNE YENİDEN BAŞVURDU
Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) genç isimlerinden Diş Hekimi Murat Özçelik 1 Kasım erken seçimlerinde Antalya Milletvekili Aday Listesi'ne girebilmek için başvurusunu yaptı. 7 Haziran seçimlerinde de adaylık başvurusu yapan ön seçimde yüksek bir oy almasına rağmen listeye giremeyen Özçelik aday adaylığı ile ilgili bir açıklama yaptı.


Özçelik'in açıklaması şu şekilde:


YEŞİLDAL'IN TALEBİ ÜZERİNE...


Sivil toplum örgütlerimizin, muhtarlarımızın ve partililerimizin aday olmam konusunda yoğun talepleri vardı. İlçe başkanımızın da geçen hafta biliyorsunuz Genel Başkanımızla görüşmesinde Alanya-Gazipaşa bölgesinden mutlaka listede bir adayı görmek istiyoruz talebi vardı. 


'ANTALYA BİRİNCİLİĞİ BU BÖLGEYE BAĞLI'


Bizde uzun süredir yaptığımız çalışmaları, partililerimizin ve kamuoyunun beklentilerini hazırladığımız Alanya-Gazipaşa raporu ile  genel merkezimize sunduk. Ayrıca 7 Haziran seçimlerinde bölgeden listede bir adayın olmaması Alanya ve Gazipaşa'da beklenen sonucu almamıza ve Antalya genelinde de ikinci parti olmamıza neden olmuştu. Şimdi bu durum, 1 Kasım'da yapılacak seçimlerin önemini daha da arttırmıştır. Daha önce de ifade ettiğim gibi bizim Antalya'da birinci parti olmamızın yolu bölgeden listede seçilebilecek sırada bir adayın olmasına bağlıdır.


'GENEL MERKEZİN KARARINI BEKLEYECEĞİZ'


İlçe teşkilatımızın, sivil toplum örgütlerimizin, muhtarlarımızın, partililerimizin ve Alanya kamuoyunun bütün bu beklentilerine karşılık bende partimizin kurumsal kimliğini ve Antalya'da başarasını düşündüğüm için aday adaylığı başvurumu yaptım. Tabiki önseçimden çıkan arkadaşlarımıza saygı duyuyoruz ve artık genel merkezimizin kararını bekleyeceğiz. Bizim tek düşüncemiz partimizi Antalya'da nasıl birinci yaparız, bölgemizde en yüksek oya nasıl alırız?


'BİZ ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ'


Genel merkezimiz bu bölgeden listede bir aday gösterebilmesi  için önce başvuru tarihi bitmeden aday adayı başvurusu yapmak gerekiyordu. Bizde bölgemizi temsil etmek için bu başvuruyu yaptık. Ama aday listeleri kesinleşinceye kadar bölgemizden bir adayın olması gerekliliğini hep beraber anlatmaya devam edeceğiz. Sonuç da genel merkezimiz nasıl takdir ederse etsin biz CHP iktidarı için, halkımıza  hizmet için çalışmaya devam edeceğiz.

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2015, 13:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83