Yücel Apaydın'dan flaş ittifak açıklaması!

İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın, CHP ile yapılması gündemde olan ittifak iddiaları ile ilgili konuştu. Apaydın ayrıca, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in İYİ Parti' adayı olacağı iddialarını yalanladı.

Yücel Apaydın'dan flaş ittifak açıklaması!
İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın'ın açıklamaları şu şekilde:

"Yavaş yavaş da olsa yerel seçim sürecine girmiş bulunmaktayız. Biz de İYİ Parti Alanya İlçe Teşkilatı olarak seçim çalışmaları ile ilgili alt yapı hazırlıklarımızı tamamlamış bulunuyoruz. Şu ana kadar ikili görüşmeler yaparak bu konuda belli bir havuz sayısına oluştuk. Toplum önderi ve toplumda söz sahibi kişilerle ikili görüşmelere yaparak önümüzdeki seçim sürecinin alt yapısını tamamladık. Bugünden itibaren şimdiye kadar hep söylediğimiz gibi, aday odaklı değil, yapıya bağlı bir çalışma yürüteceğiz. Bir kaç ay içinde de adayımızı belirleyerek inşallah Alanya'da idareyi ele alacağız. Çalışmalarımız bu yönde."

BELEDİYE BAŞKANI ADAYLARI KİMLER?

Bizimle direk görüşme sağlamasalarda aracılarla ve diğer unsurlarla bu konuda niyetini belli eden kişiler var tabiki ama somut bir verilmiş karar yada bir kişi üzerinde odaklanılmış bir durum söz konusu değil. Şu an isim belirtmek için erken. Sizlerce de malum isimler var tabi ki ama bunların bariz bir şekilde belirginleştiği söz konusu değil.

CHP İLE İTTİFAK YAPILACAK MI?

CHP ile itttifak konusu tabi ki iktidarın ya da yerel iktidarın değişmesini isteyen taban halk bir araya gelecektir. Parti adı ya da siyasi görüşü ne olursa olsun. Bu da şu ana kadar anladığımız kadarıyla İYİ Parti çatıosı altında gerçekleşecek gibi görünüyor. Bu noktada çalışmalarımız devam ediyor. Yazılı metin şeklinde veya bir protokol şeklinde ittifak olamasa da seçmenler nazarında bir ittifak olacağı hepimizce biliniyor.

ADEM MURAT YÜCEL İYİ PARTİ'DEN ADAY OLUR MU? 

Özellikle Adem Başkan için transfer konusu gündeme getiriliyor. Gündemimizde öyle bir şey yok. Kendi çıkaracağımız adayla kazanmak ve başarılı olmak bizler için çok daha karakterli bir çalışma olacaktır."

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2018, 15:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83