Yücel'e övgü Sümer'i çıldırttı

AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, AKP Milletvekili İbrahim Aydın ve Gökhan Enç Özdağan'ın da katıldığı mini zirvede Alanyalı mahalle başkanlarının Adem Murat Yücel'den övgüyle söz etmesi ve alkışmamaları, AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer'i çıldırttı.

Yücel'e övgü Sümer'i çıldırttı

 AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer'in başkanlığında 15 Temmuz darbe girişişimine kalkışıldığı gece yaşanan gelişmelerle ilgili bilgi vermek için Alanya'daki 102 mahalle başkanıyla Öğretmenevi'nde biraraya geldi. Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, Gökçen Enç Özdoğan ve İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu'nun da katıldığı mini zirvede, 15 Temmuz'dan daha çok Büyükşehir Kanunu ve Büyükşehir Belediyesi masaya yatırıldı. AK Partili üst düzey bir isim, "Partimiz Alanya'da çok başarılı. Yerel seçimde Büyükşehir'i kazandık, genel seçimde oyumuzu arttırdık" dedi. 

banner111
"SU SORUNUNU BİLE ÇÖZEMİYORUZ"

Bu ismin başarıyı ortaya koymasına ise bir mahalle başkanından itiraz geldi. 'Seçimde Büyükşehir'i kazandık. Ama Büyükşehir'in, Alanya'ya kazandırdığı doğru dürüst bir hizmet yok. Büyükşehir'i arıyoruz, sorunu iletiyoruz ama çözen yok. Bir su sorununu bile 15-20 günde hallediyorlar. Başarımız buysa, biz başarılı değiliz. Yarın seçim olsa, biz Büyükşehir'i kaybederiz. Çünkü milleti hizmet yönünden memnun edemedik. Sokaktaki herkes, Büyükşehir'in pasif oluşundan söz ediyor" dedi. Bu sözlere diğer mahalle başkanları da destek verdi. 

"YÜCEL GÖNÜL ALIYOR AMA BİZ"

AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, 'Arkadaşlar, Büyükşehir elinden geleni yapıyor. Önemli projelere imza atıyor. Bizim bu saatten sonra gönül almamız gerekiyor' yönündeki sözlerine mahalle başkanlarının tepkisi sert oldu. Bazı mahalle başkanları, "Sayın Başkan, evet insanların gönlünü alan alıyor. Gönül alma işini de en iyi Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel yapıyor. Alanya Belediyesi, en ücra mahalle ve yaylaya bile hizmet veriyor ama biz en yakın mahallelere bile hizmet götüremiyoruz. Adem Murat Yücel, belediyeciliği çok iyi biliyor ama biz bilmiyoruz" dediler. 

YÜCEL'E ÖVGÜ YAPILMASI RIZA SÜMER'İ KIZDIRDI

AKP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Türel'in sert bir şekilde eleştirilmesi, Yücel'e övgü dolu sözler sarf edilmesi ve alkışlanması, AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer'i çıldırttı. Övgü dolu sözlerle başarılı gösterilen Yücel'in alkışlanmasına sinirlenen Sümer, "Arkadaşlar, ne yapıyorsunuz. Siz kimi alkışladığınızın farkında mısınız? Siz AK Parti'nin mahalle başkanlarısınız. Böyle şeyleri yapmayın" diyerek, mahalle başkanlarını uyardı. Zirvede Yücel'den övgüyle söz edilmesine sinirlenen Sümer ise toplantıyı erken bitirdi. 

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2016, 18:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83