YURDAKUL MUHTARLARLA BULUŞTU

MHP Genel Başkan Başdanışmanı ve Antalya Milletvekili Prof. Dr. Ahmet Selim Yurdakul Konyaaltı'nda Muhtarlar ve Esnaflarla görüştü.

YURDAKUL MUHTARLARLA BULUŞTU
MHP Antalya Milletvekili Adayı, Muratpaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Turgut Bucak, MHP Konyaaltı ilçe başkanlığı ve kadın kollarıyla birlikte Konyaaltı Muhtarlar derneğinde Muhtarlarla biraraya geldi.Yerel yönetimlerin köşe taşı olduğuna inandığımız Muhtarların sorunlarını biliyoruz ve MHP iktidarıyla birlikte tüm sorunlarını tek tek çözeceğiz diyen Yurdakul'a neden tekrar seçim yapıldığı sorusu geldi."Koalisyon kurulamamasının ve bu seçimlerin tek sorumlusu Recep Tayyip Erdoğan ve Erdoğan'ın tek adamlık hırslarıdır. Davutoğlu, Erdoğan şemsiyesinin altında kaldığı için hiçbir partiye koalisyon teklifinde bulunmamıştır" diyerek cevap verdi ve Başbakan Davutoğlu'nu Kuran-ı Kerim'e el basarak yemin etmeye ve gerçekleri açıklamaya davet etti.

Muhtarlar derneğinden sonra Antalya şehiriçi otobüs hatları ile Atatürk bulvarı boyunca yolculuk eden Yurdakul ve Bucak, seyahat boyunca vatandaşların sorunlarını dinleyerek, MHP'nin bu sorunlara ilişkin çözüm ve politikalarını anlattı.Otobüs yolculuğunun akabinde esnaflarla biraraya gelen 26. Dönem MHP milletvekili adayları ve MHP Konyaaltı teşkilatı, Antalya'da ayak basmadık sokak, dokunmadık yürek kalmayacak ilkesiyle çalışmalara devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2015, 17:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83