300 KİŞİYE ÜCRETSİZ DİYETİSYEN HİZMETİ VERİLDİ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in “Herkes İçin Sağlık, Herkes İçin Diyetisyen” sloganıyla geçen yıl başlattığı ücretsiz diyetisyen hizmetinden yararlanan vatandaşlar, kahvaltıda buluştu. Başkan Yücel’in de katıldığı kahvaltının ardından, 1 yıllık eğitim sürecini başarıyla tamamlayan 12 danışana sertifika verildi.

300 KİŞİYE ÜCRETSİZ DİYETİSYEN HİZMETİ VERİLDİ

 Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde Tosmur Hizmet Binası’nda diyetisyen hizmeti veren Diyetisyen Şule Yavuz Demir, 2 yıllık süreçte 300 kişiyi beslenme konusunda hizmet verdi. Eğitime devam eden vatandaşlar, Filika Restoran’da gerçekleşen kahvaltıda buluştular. Kahvaltıya Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Kula, Nazmi Yüksel, Mehmet Gülen ve Hasan Erdoğan ve Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Bilal Nurgül de katıldı.

banner111
“DAR GELİRLİ VE SAĞLIK PROBLEMİ OLANLARA ÖNCELİKLİ HİZMET”

Alanya Belediye Diyetisyeni Şule Yavuz Demir, diyetisyen hizmetinde önceliği ekonomik olarak özel hizmet alamayan, sağlık problemi olan kişiler ve engellilere verdiklerini söyledi. Demir; “Biz hızlı zayıflama istemiyoruz. Diyet listeleriyle insanları sınırlamak istemiyoruz. Biz beslenme eğitimi vererek sağlıklı kilo vermelerini istiyoruz. Danışanlarımız, aç kalmadan zayıflamayı başaran insanlar. Bu eğitimin sonunda verdikleri kiloları hızlı bir şekilde geriye almıyorlar. Çünkü önce sağlıklı ve bilinçli beslenmeyi öğreniyorlar.” dedi.
Kahvaltının ardından Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Başkan Yardımcıları Mehmet Kula ve Nazmi Yüksel, en çok kilo veren ve sağlıklı beslenmeyi öğrenen 12 kişiye sertifika verdi. 

1 YILDA 20 KİLO VERDİLER

Alanya Belediyesi’nden diyetisyen hizmeti alan Seval Gönüllü, Fatma Ünal ve oğlu Eren Ünal 1 yıl içinde verdikleri 20 kiloyla misafirlerden büyük alkış aldılar. Bir yılda sağlıklı beslenerek kilo veren vatandaşlar, ücretsiz diyetisyenlik hizmeti veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2016, 14:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83