40 yıllık Gül Hemşireye teşekkür plaketi

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği’ne bağlı Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 40 yıl boyunca sağlık hizmeti veren hemşire Gül Avcı’ya, vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verildi.

40 yıllık Gül Hemşireye teşekkür plaketi

Hastane Yöneticisi Dr. Tevfik Yazan sağlık alanında verdiği hizmetlerinden dolayı hemşire Gül Avcı’ya teşekkür etti. Dr. Tevfik Yazan, “Gül Hemşire, hastanemizde çalıştığı süre boyunca hastalarımıza, büyük bir özveri ile hizmet etmiş ve emekliye ayrılmıştır. 40 Yıl boyunca ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık hizmeti veren Gül Avcı'nın hastalarımıza karşı ilgisi ve yaklaşımı, ilk günkü meslek aşkı ve heyecanıyla hala devam etmektedir.” dedi.  

banner111
Acil Servis Biriminde uzun yıllar hizmet veren Gül Avcı’yı Acil Servis Sorumlusu Yrd. Doç. Dr. Fatih Selvi ve Acil Sorumlu Hemşiresi Yelda Özçelebi de unutmadı. 
Yelda Özçelebi Hemşire Gül Avcı’nın örnek bir hemşire olduğunu dile getirdi. Özçelebi, “Bizler için Gül Hemşire her zaman örnek bir hemşire olmuştur. Kendisine vermiş olduğu sağlık hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Eline, emeğine ve yüreğine sağlık.” dedi. 

Gül Avcı, hastanede hizmet veren herkesi ailesinden biri gibi gördüğünü kendisi için sağlık serüvenin güzel bir şekilde son bulduğunu dile getirdi. Avcı, “Her zaman hastalarımıza en iyi sağlık hizmetini vermek için çalıştım. Benden sonraki meslektaşlarımın da bu sağlık meşalesini daima en iyiye taşıyacaklarına inanmaktayım. Her zaman yanımızda olan başta Hastane Yöneticimiz Dr. Tevfik Yazan’a, hastane idarecilerine ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2017, 17:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83