Alanya Belediyesi'nden seminere davet

Alanya Belediyesi ve Memorial Hastanesi işbirliğiyle 9 Kasım Perşembe saat 14.00’da, Belediye Kültür Merkezi’nde, "Meme Sağlığı ve Meme Karnesi ” ile “Tüp Bebek Tedavisi ve Yeni Gelişmeler" konusunda bir sağlık semineri düzenlenecek.

Alanya Belediyesi'nden seminere davet
Meme Sağlığı ve Meme Karnesi konusunda Medstar Hastanesi Genel Cerrahi Bölümü doktorlarından Doç. Dr. Özer İlkgül, Tüp Bebek Tedavisi ve Yeni Gelişmeler, konusunda ise Memorial Hastanesi Tüp Bebek Ünitesi Sorumlu Hekimi Op. Dr. Mehmet Öztürkmen seminer verecektir. Seminer sonunda doktorlar katılımcıların sorularını cevaplandıracak. 

Seminerde ayrıca Memorial Hastanesi tarafından uygulamaya konulan Meme Karnesi projesiyle ilgili de vatandaşlara bilgi verilecektir. “ Meme karnesi Projesi”nin amacı öncelikle her bayan için bir “meme kimliği ” oluşturmak ve ardından görüntüleme yöntemlerinde standartları elde etmek. Karne terimini kullanmanın amacı ise; kişiye ait tüm bilgileri (kişisel, ailesel, risk faktörleri, meme görüntüleme) tek belgede ve tarih sırasıyla toplamak. 

Ayrıca seminere gelen katılımcılara Memorial Medstar Hastaneleri tarafından verilen sağlık hizmetlerinde ayrıcalık tanınacak.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2017, 16:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83