Alanya Belediyesi'nden yeni proje

Alanya Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında (kreş ve anaokulları) hijyen bilincinin oluşturulması ve el yıkamanın gerekliliğinin önemini vurgulayan ‘’HİJYEN ELİMİZDE’’ isimli eğitim programı devam ediyor.

Alanya Belediyesi'nden yeni proje

 3-6 yaş çocukları için temizlik alışkanlığının temeli olan el yıkamanın öğretilmesi ve kalıcı hijyen alışkanlıklarının temelinin atılması amacı ile başlatılan sosyal sorumluluk projesine, bugün İlkim Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde devam edildi.

banner111
Çevre Koruma Kontrol Müdürü Gıda Mühendisi Sevda Erdoğmuş ve Gıda Teknikeri Ayşe Kızılarslan tarafından verilen eğitimin  sonunda, çocuklarla  konu pekiştirme çalışmaları yapıldı. Eğitim çalışmasıyla son derece renkli dakikalar yaşayan çocuklar, öğrendiklerini tekrar ederek hijyen madalyası ile ödüllendirildi.

Alanya Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Erdoğmuş, hijyen alışkanlığının üzerinde itina ile durulması gereken ve erken yaşlarda kazandırılan bir bilinç olduğunu söyledi.  Erdoğmuş, çocuklar için yapılan bu çalışmaların devam edeceğini kaydederek, “Belediye Başkanımız  Adem Murat Yüceli’n eğitime verdiği önemin hassasiyetini vatandaşlarımız biliyor. Hijyen Elimiz’de projesini Alanya merkez ve mahallelerdeki tüm okul öncesi kurumlara ulaştırmayı hedefliyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2017, 13:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83