Alanya'da pandemi süreci çalışma rehberi oluşturuldu

Alanya'da pandemi süreci çalışma rehberi oluşturuldu
ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı’yı ziyaret eden Antalya İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Mehmet Akdağ ve Antalya İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Başkanı Dr. Hacer Nur Yüce’nin gündeminde korona virüs vardı.

Ziyaret esnasında karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak Sağlık Bakanlığı'nın rehberliğinde alınan tedbir ve önlemler masaya yatırıldı ve pandemi süreci değerlendirildi. Daha sonra ilgili birimler ile konferans salonunda bir araya gelindi. Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs ile mücadelede entegre hastanelerin izlemesi gereken yeni çalışma rehberi ilgili birimlere anlatıldı. Katılımcılarla birlikte tekrardan enfeksiyon kontrol önlemleri üzerinden geçildi. ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin çevre ilçelerinde sorumluluğunu aldığının altını çizen Op. Dr. Mehmet Akdağ çalışmalarından dolayı Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı’yı tebrik etti.

Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı, toplantı sonrası Op. Dr. Mehmet Akdağ ve Dr. Hacer Nur Yüce’ye normalleşme döneminde hastane olarak alınan tedbir ve önlemleri yerinde gezdirerek gösterdi. 

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2020, 09:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83