ALANYA DOKTOR KESEN İÇİN AĞLIYOR

Uzun süredir Alanya Devlet Hastanesinde görev yapan Çocuk Hastalıkları Doktoru Uzman Dr. Mehmet Kesen kalp krizine yenik düşerek hayatını kaybetti.

ALANYA DOKTOR KESEN İÇİN AĞLIYOR
43 yaşında hayatını kaybeden Kesen'in cenazesi Alanya'yı yasa boğdu. Doktorun ölüm haberini alan hasta yakınları ise, "Çocuklarımızın hiç tereddüt etmeden tedavi oldukları Doktor Mehmet amcalarına ölüm yakışmadı" diyerek hastaneye akın ettiler.

Alanya Devlet Hastanesi Çocuk Hastalıkları Bölümü'nde uzun zamandır görev yapan Uzman Dr. Mehmet Kesen, bir süredir tedavi gördüğü kalp rahatsızlığına bağlı olarak gece saatlerinde Alanya'da ki evinde rahatsızlandı. Eşinin ihbarı üzerine ambulansla Alanya Devlet Hastanesine kaldırılan Kesen, burada görev yaptığı doktor arkadaşları tarafından yaklaşık iki saat süren müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Dr Mehmet Kesen'in ölüm haberi ise sosyal medya üzerinden kısa sürede yayıldı. Görev yaptığı hastanede ve ilçe halkı tarafından kısa zamanda çok sevilen Kesen için sabah saatlerinde hastane bahçesinde tören düzenlendi. Doktorun ölüm haberini alan hasta yakınları ise , "Çocuklarımızın hiç tereddüt etmeden tedavi oldukları Mehmet amcalarına ölüm yakışmadı" diyerek hastaneye akın ettiler. Alanya Devlet Hastanesi'nden ise bir açıklama yapıldı. Açıklamada, "Sevgili doktorumuzu kaybetmiş olmanın derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Seni hep güler yüzle hatırlayacağız" mesajı verildi. Alanya Devlet Hastanesi'nin eski başhekimi İsmail Başaran da Doktor Kesen'in kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını belirtti ve "Sağlık dağıtmaya çalışırken kendi sağlığından oldu" dedi. 
Evli ve iki çocuk babası Kesen'in cenazesinin bugün memleketi Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2015, 13:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83