Alanya sağlıklı dönerle buluştu: My Bodrum

Grand Harman Fırın tarafından hayata geçirilen organik sebzeli dönerLe Bodrum'da vatandaşlarla buluştu. Organik sebzeli dönere vatandaşlar ilk günden yoğun ilgi gösterdi

Alanya sağlıklı dönerle buluştu: My Bodrum

Alanya'nın ilk sebzeli organik döneri kapılarını açtı. 

Alanya'da ilk defa olan Organik ve Helal Kesim Sertifikalı Sebzeli But Döner “My Bodrum”dan açılışa özel tüm vatandaşlara ücretsiz ikram edildi.

Saray Mahallesi, Denizbank Karşısı,  İŞ-KUR arkasında yer alan yer alan lezzet durağı Grand Harman Fırın bünyesinde kapılarını açacan My Bodrum’un mimarı Mehmet Bakırcı,  Alanya halkını sağlıklı tavuk etiyle buluşturacaklarını açıkladı. Bakırcı,”Güzel Alanya’mızı sağlıklı tavuk etiyle de tanıştırmak istedik. Sağlıklı ürünler konusunda bir marka olan Grand Harman Fırın ile de bu manada çok uyumlu bir işbirliği sağladık. Alanya'da ilk defa olan organik sebzeli tavut döner. Tamamen organik ve 21 çeşit yurt dışından gelen baharatlarla kattı sağladığımız döner. İçinde patatesinden bezelyesine kadar 7 çeşit sebzemiz var. Helal serfitamız var. Özel soslarımız var. Mutlaka denenmesini tavsiye ediyorum. Herkes memnun kalacaktır" dedi.

EN BÜYÜK ÖZELLİĞİ SAĞLIKLI OLMASI”

İşletme Müdürü Nihat Saraç da, “Ailemizin sahip olduğu Grand Harman Fırın olarak yıllardır Alanya’da hizmet veriyoruz. Özellikle sağlıklı ve kaliteli ürünler konusunda çok hassastık. Bu nedenle Almanya’da bulunan ve şu anda da Türkiye’de fabrikasını açan bir firmadan hem organik yüzde 100 but döner hem de helal kesim ürünümüzü My Bodrum adı altında sunmuş bulunuyoruz. Bu ürünümüzün en büyük özelliği sağlıklı, organik olması. Çünkü Grand Harman’ın özelliği sağlıklı ürünler sunması. Biz burayı sağlık durağı olarak görüyorduk. Bu ürünü sağlık manasında Alanya’ya kazandırdığımız için mutluyuz. Organik tavuk dönerin mimarı Mehmet Bakırcı’ya da teşekkür ediyorum. Alanya’ya hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2018, 20:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83