Alanya'ya müjdeyi birlikte verdiler

Rektör Pınarbaşı ve Başhekim Yazan, ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yeni bölümlerin açılacağını ve bu bölümlere akademik personel alınacağının müjdesini verdi.

Alanya'ya müjdeyi birlikte verdiler

 Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin açılış süreci ile ilgili olarak ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı ve Başhekim Dr. Tevfik Yazan bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Yapılan ikili görüşmenin ardından Rektör Pınarbaşı ve Başhekim Yazan, kamuoyunun uzun süredir beklediği haberler ile ilgili beklenen müjdeyi verdi. Alanyalıların uzun zamandır ihtiyaç duyduğu gastroenteroloji, endokrinoloji, nefroloji, radyoloji gibi bölümlerdeki akademik personel eksikliğinin kısa zaman içerisinde ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde giderileceğini ifade eden Rektör Pınarbaşı, “Hastanemizde ihtiyaç duyulan birimlerde çalışacak akademik personelin istihdamı konusunda gerekli adımları atıyoruz. İnşallah Alanya'da sağlık alanında verilen güzel hizmetleri Başhekimimizle beraber çalışarak daha üst noktalara yükselteceğiz” dedi. 

banner111

BAŞHEKİM YAZAN “GÜZEL HABERLER VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Rektör Pınarbaşı’nın açıklamasının ardından ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gelinen süreç ve ileriye yönelik hedeflere ilişkin açıklamada bulunan Başhekim Yazan, “Üniversitemiz ve Sayın Rektörüm Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı’na katkı ve işbirliği için teşekkür ediyorum. Üniversitemizle beraber sağlık hizmetleriyle ilgili Alanya'mıza ve Alanya'lılara çok daha güzel haberler vereceğiz." dedi. Oba’da yapımı devam eden yeni hastane binası ile ilgili konu hakkında da bilgiler veren Yazan, çalışmaların son aşamaya gelindiğini ve hastanenin açılış tarihinin ileriki günlerde açıklanacağını ifade etti.   

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2017, 16:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83