Alanya’da hasta yakınlarına otel konforunda tesis

Büyükşehir Belediyesi Alanya’da hasta yakınları için otel konforunda bir tesis yapıyor. Hasta ve hasta yakınlarının barınma ihtiyacını karşılamak üzere inşa edilen sosyal ve kültürel tesisin inşaatı başladı.

Alanya’da hasta yakınlarına otel konforunda tesis
Sosyal projeleri ile Türkiye’ye örnek olan Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’nın Oba Mahallesi’nde Alaaddin Keykubat Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yanına 600 yataklı 4 katlı 24 odalı 50 kişi kapasiteli çok amaçlı sosyal ve kültürel tesis kazandırıyor. Hafriyat çalışmalarını tamamlan yüklenici firma, zemin betonunu dökerek, inşaata başladı. Şehir dışından Alanya’ya gelen veya kalacak yeri olmayan hasta yakınlarının ücretsiz konaklayacağı ve imkanlarından faydalanabileceği tesis, kalitesiyle otel konforunu aratmayacak. Hasta yakınları, hastane bahçelerinde ve banklarda gecelemekten kurtulacak.

TÜM DETAYLAR DÜŞÜNÜLDÜ

Sosyal ve kültürel tesiste, hasta yakınları için tüm detaylar düşünüldü. Her biri 30 metrekare olan 2 kişilik konforlu odalarda mutfak nişi, banyo, 2 yatak, gardırop nişi, çekyat ve balkon bulunacak. Hasta yakınlarına hizmet verecek tesis projesi kapsamında ayrıca; resepsiyon, lobi, idari birimler, restoran, jimnastik salonu ve her katta mescit olacak. Tesiste, açık otoparkı, servis alanları, kentsel park alanı ve güvenliği ile hasta yakınlarının rahatı için tüm donanım yer alıyor. 1 yılda tamamlanması hedeflenen tesis 3 milyon liraya mal olacak.

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2017, 11:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83