ALKÜ'den İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi sağlık çalışanlarına yönelik “Temel İş Sağlığı ve Güvenliği “eğitimlerine devam ediyor.

ALKÜ'den İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi
Tüm hastane personeline gruplar halinde verilen eğitimlerde, İş Güvenliği Uzmanı Gökhan Yaşar tarafından çalışanların yasal hak ve sorumlulukları, iş kazası ve meslek hastalığından doğan hukuki sonuçlar, çalışma mevzuatı ile ilgili bilgiler, işyeri temizliği ve düzeni, kimyasal, fiziksel ve ergonomik risk etmenleri, elle kaldırma ve taşıma, iş ekipmanlarının güvenli kullanımı, güvenlik ve sağlık işaretleri, iş yerlerinde karşılaşılan tehlikeler ve iş güvenliği konuları hakkında katılımcılara bilgi verildi. 
Başhekim Vekili Uz. Dr. Nadir Aldemir düzenlenen eğitimle birlikte sağlık personelinin güvenlik açısından daha bilinçli bir çalışma hayatı sürdürmesini amaçladıklarını söyledi. Uz. Dr. Aldemir: ”Kazaların ve meslek hastalıklarının önlenmesi adına güvenli bir iş ortamının oluşturulması için sağlık çalışanlarımıza eğitimler düzenlemekteyiz. Bu kapsamda sağlık personelimize yönelik temel iş sağlığı ve güvenliği egitimlerimiz devam ediyor. Bu tür eğitimleri hastane yönetimi olarak önemsemekteyiz. Farklı alanlarda çalışan personelimizin iş güvenliği risklerini öğrenmesi ve bu konuda bilinçli olarak çalışması gerektiği kanaatindeyiz.“ diye konuştu

 

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2018, 10:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83