ALKÜ Kalp Merkezinde son aşamaya gelindi

ALKÜ Alanya eğitim ve Araştırma Hastanesinde tadilat işlemleri tamamlanan kalp merkezinde son aşamaya gelindi.

ALKÜ Kalp Merkezinde son aşamaya gelindi
Bölgede birçok ihtiyaca karşılık verecek olan Kalp merkezinin hizmete girmesi için son hazırlıklar da tamamlandı. Geçtiğimiz günlerde yapımı tamamlanan KVC Yoğun Bakım servisi, Antalya İl Sağlık Müdürlüğünden gelen bir heyet tarafından denetlendi. Yapılan denetimlerde herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmadığı bildirildi.

Yine geçtiğimiz günlerde hizmet vermeye başlayan anjiyo ünitesinden sonra yakın zamanda ruhsat işlerinin tamamlanması beklenen kalp merkezi bütünüyle faaliyete geçmiş olacak. Ayrıca yapılan denetimlerle; Kardiyo Vasküler Cerrahi (KVC) Yoğun Bakım Servisi 3. Basamak seviyesinde 5 yataklı olarak, 5 yataklı 1.Basamak seviyede hizmet veren Koroner Yoğun Bakım Servisi de 9 yatağa çıkacak ve 2.Basamak seviyesine yükselecek.

ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı: ”Hastanenin vizyonu açısından önemli bir yere sahip olan kalp merkezi için artık sona gelindi. Sayın Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu‘nun desteği ve KVC yoğun bakım için maddi yardımda bulunan bir hayırseverimizin katkılarıyla Kardiyo Vasküler Cerrahi Yoğunbakımımız tamamlandı. Ruhsatlandırma aşamasından sonra hizmete başlayacaktır. Alanya ve bölge halkımıza hayırlı olsun. Gelecek vizyonumuza, ideallerimize ışık tutan desteğiyle bizlere yol gösteren Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’na desteğinden dolayı, hayırseverimize de katkılarından dolayı teşekkür ederim'' dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2020, 19:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83