ATSO'dan hijeni eğitimi

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, ATSO 7. Grup Meslek Komitesi (ekmek, un ve unlu mamuller) üyelerinin talebiyle “Hijyen Eğitimi” düzenleyeceklerini bildirdi.

ATSO'dan hijeni eğitimi
ATSO Başkanı Davut Çetin, ATSO 7. Grup Meslek Komitesi üyelerinin talebiyle 26 Eylül’de “Hijyen Eğitimi” düzenleyeceklerini bildirdi.
Davut Çetin, Antalya Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilecek eğitimde, Ahmet Korhan Erdem tarafından katılımcılara, hijyen ve sanitasyonla ilgili genel tanımlar, temizlik ve dezenfeksiyon, fırınlarda hijyen ve sanitasyon, personel, işyeri ve ekipman hijyeni, maske ve bone kullanımı, temizlik ve dezenfeksiyon maddelerinin kullanımı, gıdalarda zararlı maddeler, bulaşma ve bozulmalar, gıda infeksiyon ve zehirlenmeleri hakkında aynı zamanda ekmek ve ekmek çeşitleri ile ilgili gıda mevzuatı, ekmek çeşitleri ve bu kapsamdaki kepek oranı yüksekliği, az tuzlu ekmek üretimi ve üretim teknikleri, tam buğday ekmeği tüketiminin faydaları ve ekmek israfının önlenmesi, fırınlarda HACCP ve iyi hijyen uygulamaları konularında bilgiler verileceğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2017, 11:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83