Belediye'nin hizmeti Alanya halkını zayıflatıyor

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in “Herkes İçin Sağlık, Herkes İçin Diyetisyen” sloganıyla 2 yıl önce başlattığı ücretsiz diyetisyen hizmetinden 800 kişi faydalanıyor. 8 kilogramın üzerinde kilo veren 120 danışan kahvaltıda Başkan Yücel ile buluşup ücretsiz verilen diyetisyen hizmetinden dolayı kendisine teşekkür etti.

Belediye'nin hizmeti Alanya halkını zayıflatıyor
Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde Tosmur Ek Hizmet Binası’nda bulunan Beslenme Eğitimi ve Diyetisyenlik Hizmeti’nden yararlanan 120 danışan, Club Olive Garden’da gerçekleşen kahvaltıda buluştu. Kahvaltıya Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Kula ve Nazmi Yüksel ve Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Bilal Nurgül de katıldı.

800 KİŞİYE DİYETİSYEN HİZMETİ VERİLDİ

Alanya Belediyesi’nin 2 yıl önce başlattığı Beslenme Eğitimi ve Diyetisyenlik Hizmeti, toplam 800 kişiye hizmet verdi. Bugüne kadar bu hizmetten yararlanan vatandaşlar, sağlıklı bir şekilde verilen program sayesinde fazla kilolarından kurtulurken sağlıklı beslenme şekillerini de öğrenerek tekrar kilo alma riskinden kurtuldular.

“HİZMETİMİZ HIZLA BÜYÜYEREK DEVAM EDİYOR”

Alanya Belediyesi Beslenme Eğitimi ve Diyetisyenlik Hizmeti bölümünde görevli Diyetisyen Şule Yavuz Demir yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Diyet hizmetimiz, hızla büyüyerek devam ediyor. Şu an 2 diyetisyenle hizmet veriyoruz. Böylesine önemli bir hizmeti Alanya Belediyesi’nin onlara ücretsiz sunması danışanlarımızı çok mutlu ediyor.” Alanya Belediyesi’nin diğer diyetisyeni Merve Kodal ise vatandaşlara böyle bir hizmet verdiği için Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür etti.

DİYET HİZMETİNDEN ENGELLİ BİREYLER DE YARARLANIYOR

Alanya Belediyesi’nin ücretsiz diyet hizmetinden Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi’ne kayıtlı vatandaşların yanı sıra şehirde yaşayan engelli bireyler de yararlanabiliyor. Bugüne kadar bu hizmetten faydalanan birçok engelli birey, fazla kilolarından kurtularak daha rahat hareket edebilme şansı yakaladı. Kahvaltıda Başkan Yücel’le bir araya gelen engelliler, verilen hizmetler için kendisine teşekkür etti.

“YASAKLA DEĞİL SAĞLIKLA KİLO VERİYORUM”

Alanya Belediyesi diyetisyenlerinden Şule Yavuz Demir’in danışanlarından olan 16 yaşındaki Dilara Uçkaya isimli genç kız, yaptığı açıklamada daha önce de diyetisyenlere gittiğini ancak tekrar kilo aldığını vurgulayarak şunları söyledi; “Daha önce birçok diyetisyene gittim. Ama verdiğim kiloları bir süre sonra geri alıyordum. Çünkü tatlı ve tuzlu ürünleri tüketmeyi çok seviyorum. Onlar yasak olduğu için yemekten korkuyordum ve sıkı bir diyet programım olduğu için uyuyamıyordum. Eylül ayının 2’sinden sonra Şule hanımla tanıştım. Kendisi bana her zaman yardımcı oldu. Diyet programımda da hiçbir şeyi yasaklamadığı için çok rahat bir şekilde bu programı uyguladım. Bu hizmetten yararlanmaya başladığımdan beri 17 kilogram verdim. Bunun için kendisine çok teşekkür ederim.”

“4 AYDA 20 KİLO VERDİM”

Diyetisyen hizmetinden faydalanan bir başka isim Ahmet Küçükakkaş ise; “2016 Aralık ayında 104 kilo ile başladım. Şu anda 84 kilogramım. Böyle bir hizmeti bizlere sunan başta Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel olmak üzere diyetisyenim Merve hanıma ve herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

SERTİFİKALARI BAŞKAN YÜCEL VERDİ

Kahvaltının ardından Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 8 kilogramın üzerinde kilo vererek sağlıklı bir yaşam tarzına kavuşan ve sağlıklı beslenmeyi öğrenen vatandaşlara sertifika verdi. Ayrıca hizmetten yararlanarak kilo veren Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er’e de sertifikasını Başkan Yücel takdim etti. 


Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2017, 08:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83