BELEDİYE SAYESİNDE ERKEKLİĞE ADIM ATTILAR

Alanya Belediyesi tarafından Tevfik Hoca Evi Polikliniği’nde düzenlenen ücretsiz sünnet hizmetleri sürüyor. Belirli aralıklarla düzenlenen sünnet hizmeti kapsamında bugün de 15 çocuk sünnet edildi.

BELEDİYE SAYESİNDE ERKEKLİĞE ADIM ATTILAR
Tevfik Hoca Evi Polikliniği’nde yapılan sünnete Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Bilal Nurgül ve sünnet olan çocukların aileleri katıldılar. Okunan dua ile başlayan toplu sünnet programı çocukların sünnet edilmesi ile devam etti. Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, sünnet olan çocuklara çeşitli hediyeler ile erkeklik diploması verdi. Çocuklarla tek tek ilgilenen Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, kirvelik yaparak çocuklarla sohbet etti.

Sünnet Programı hakkında açıklama yapan Başkan Yardımcısı Yüksel, Alanya Belediyesi’nin bu uygulamasının ücretsiz olduğunu belirtti. Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, “Sosyal sorumluluk hizmetlerimiz kapsamında yer alan ücretsiz sünnet hizmetimiz devam ediyor. Dar gelirli ailelerimizin çocuklarını sünnet ettirerek onlara destek olmaya çalışıyoruz. Alanya Belediyesi olarak bundan sonra da ücretsiz sünnetlerimiz devam edecek” dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2015, 13:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83