Diş Sağlığı Merkezi engelleri kaldırıyor

Engelli hastaların sağlık hizmetlerinden daha rahat yararlanabilmesi için, Alanya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi‘nde engelli düzenlemeleri yapıldı.

Diş Sağlığı Merkezi engelleri kaldırıyor
Engelli Dostu Merkez olan Antalya Kamu Hastaneleri Birliği’ne bağlı Alanya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Ali Kurşun, engelli hastalara yönelik dizayn edilmiş diş ünitesi hakkında açıklamada bulundu.

Başhekim Dt. Ali Kurşun “Engelli asansörleri, tutunma barları, yürüyüş yolu, kabartmalı panolar ve yönlendirme levhalarının yanında yalnızca engelli bireyler için tasarlanmış son derece ergonomik ve işlevsel engelli diş ünitinin 2017 Nisan ayından itibaren engelli hastalara hizmet vermeye başlamıştır” dedi. Lokalizasyon olarak zemin katta konumlandırılan engelli kliniği, hastalarımızın ulaşımı bakımından büyük avantaj sağlamaktadır" diyen Dt. Ali Kurşun, “Engelli ünitemiz 12 m²’lik alanda, tekerlekli sandalyenin rahatça geçebileceği genişliktedir. Hissedilebilir takip yüzeyi, hastane girişinden engelli ünitesine kadar devam etmektedir. Ayrıca görevlendirilmiş refakatçi personelimiz yardıma ihtiyacı olan engelli bireylerimize merkez içerisinde yardım amacıyla bulunmaktadır.” dedi.

Başhekim Dt. Ali Kurşun son olarak, engelli dostu merkez olan Alanya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde tüm hastaların engelsiz bir şekilde hizmet almalarına yönelik uygulamaların devam edeceğini bildirdi.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2017, 10:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83