DİYABET HAKKINDAKİ SORULARINIZ CEVAP BULACAK

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Medical Park Antalya Hastane Kompleksi işbirliğiyle düzenlenecek olan bilgilendirme toplantısında, Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Dr. Esin Şanlı Sayın, Antalyalılar ile bir araya gelecek.

DİYABET HAKKINDAKİ SORULARINIZ CEVAP BULACAK
“Şeker, Obezite ve Tiroid Hastalıklarında Farkındalık ve Güncel Tedavi Yöntemleri" konulu bilgilendirme toplantısına ev sahipliği yapmaya hazırlanan Antalya Büyükşehir Belediyesi, Medical Park Antalya Hastane Kompleksi Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Bölümü’nden Uzm. Dr. Esin Şanlı Sayın’ı, Antalyalılar ile bir araya getirecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Bülent Ecevit Kültür Salonu’nda (Karaalioğlan Parkı içi) 20 Kasım Cuma günü düzenlenecek olan toplantı, saat 14.00'da başlayacak. Uzm. Dr. Esin Şanlı Sayın; diyabet nedir, diyabetin sıklığı nedir, insülin nedir, diyabet çeşitleri nelerdir, kaç tip diyabet vardır, kimler risk altındadır, diyabet tedavisinin ana bileşenleri nelerdir, diyabetik ayak bakımı nedir, tiroid hastalıkları nelerdir hakkında katılımcıları aydınlatacak.

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2015, 11:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83