Diyalizde Enfeksiyon Kontrolü Eğitimi

Antalya İl Sağlık Müdürlüğü, diyaliz ünite ve merkezlerinde görevli personele yönelik “Enfeksiyon Kontrol Tedbirleri” eğitimi verdi.

Diyalizde Enfeksiyon Kontrolü Eğitimi

Antalya İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür, il merkezindeki diyaliz ünite ve merkezlerinde görevli personele yönelik “Enfeksiyon Kontrol Tedbirleri” eğitimi düzenlediklerini söyledi.

banner111
Eğitimini başarıyla sona erdiğini ifade eden Hülür, “Eğitim ekibinde Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Enfeksiyon Kontrol Hemşiresi ve Nefroloji Uzmanı da yer aldı. Hemodiyaliz Hastalarında Enfeksiyon, Bulaş ve Yolları, Çalışan ve İşyeri Güvenliği, Hemodiyaliz Ünitelerinde Hijyen ve Enfeksiyon Kontrolü Programı konu başlıklarından oluşan eğitim, 13-15-17 Mart tarihlerinde Antalya Kültür Merkezi (AKM) Perge Salonunda gerçekleştirildi.

26 Diyaliz Merkezinden toplam 400 personelin katıldığı eğitime; SBÜ Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Başasistanı Doç. Dr. Derya Seyman, Nefroloji Uzmanı Dr. Melahat Çoban, Enfeksiyon Kontrol Hemşiresi Fatoş Elmas eğitimci olarak katıldı. Antalya’da bulunan 464 diyaliz cihazında bin 556 hasta, diyaliz hizmeti alıyor” dedi.

Aysil kres ögrencileri çanakkale sehitlerini önce saygi durusu ve istiklal marsi ardindan da hazirladiklari şiir ve koro dinletiyse hatirladilar.. 
Kurum sahibi Aslihan Perk ve müdürü Pinar Erkmen milletinin "Çanakkale Gecılmez" dedirttiği bu vatan parçasını cani ve kani pahasina koruduğu kahramanlik 

destaninin nesilden nesile aktarilmasi gerektiğini söyleyerek tüm Türk milletinin bu büyük zaferini kutladiğini dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2017, 13:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83