Göz kapağı estetiği ile gençleşmek mümkün!

ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde göz kapağı estetiği operasyonlarına başlandı. İş dünyasında, sanatta, edebiyatta, modada, sosyal yaşamda ve aklınıza gelebilecek pek çok alanda değeri hızla artan bir şey var; genç görünmek. Bu da estetiğe olan ilginin ve estetik cerrahinin öneminin artmasına neden oluyor. Türkiye’de son yıllarda göz kapağı estetiğine duyulan ilginin artmasıyla birlikte ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi daha dinç, dinamik, canlı bir göz yapısına sahip olmak isteyen hastalarına, göz kapağı ameliyatı “Blefaroplasti” hizmetini sunuyor. Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Eyüp Gholbakhsh, göz kapağı estetiğinin göz kapağına, daha estetik bir görünüm kazandırdığını, daha fonksiyonel çalışmasını sağlamak amacıyla uygulanan elektif bir cerrahi işlem olduğunu belirtti.

Göz kapağı estetiği ile gençleşmek mümkün!
GÖZ KAPAĞI ESTETİĞİ NEDİR VE KİMLERE UYGULANIR?  
“Göz kapağı estetiği; alt ve üst göz kapaklarda oluşan fazla deri, yağ ve benzeri dokuların düzeltilmesi onarılması işlemidir.

30’lu yaşların  başlamasıyla birlikte ciltte çeşitli deformasyonlar  meydana gelmektedir. Üst göz kapaklarındaki cilt yığılmaları zamanla ilerleyerek hastanın  gözünü açmasına mani olabilir.

Göz çevresinde meydana gelen bu  bozulmalar pek çok nedene bağlı olarak gelişebilmekte; ilerleyen yaş, genetik, çevresel faktörler sonucunda cilt elastikiyetini kaybedebilmekte ve gevşemektedir.

Cilt altındaki kas tabakasının gevşemesiyle birlikte ciltte sarkmalar meydana gelmektedir. Göz kapağı ameliyatı ”Blefaroplasti” ile kişinin yüz ifadesine canlılık ve gençlik kazandırmayı amaçlamaktayız.

Bu ameliyatlarda lazer veya başka cihaz kullanmıyoruz. Tamamen göz kapağındaki soruna yönelik cerrahi girişim yapılmaktadır. Sonrasında göz etrafında şişlik ve morluklar olabilir fakat birkaç gün içerisinde bunlar geçmektedir.

Dünyada en çok uygulanan estetik cerrahi işlemlerinden biri olan Blefaroplasti kozmetik bir görünüm kazandırmak amacıyla uygulanmaktadır. Biz de ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göz Polikliniği olarak hastalarımıza bu hizmeti sunuyoruz. Gerekli değerlendirmeler yapıldıktan sonra hastalarımız gönül rahatlığıyla hastanemizde bu ameliyatı gerçekleştirebilirler“ diye konuştu.









Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2019, 11:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83