Hasta çocuklara eğlenceli bir şekilde doğa anlatıldı

Hasta çocuklara eğlenceli bir şekilde doğa anlatıldı
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Genç Tema Kulübü öğrencileri, ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören miniklerle bir araya geldi.
Hasta çocuklara morel vermek, doğa sevgisini aşılamak, eğlenceli anlar yaşamalarına katkı sağlamak adına düzenlenen organizasyonda çeşitli aktiviteler yapıldı.
Genç Tema Kulübü öğrencilerinin gitar eşliğinde söylediği şarkılara çocuklarla birlikte tüm hasta yakınları ve hastane personeli de eşlik etti. Tedavi gören çocuklar palyaçolar eşliğinde eğlenirken hem resim çizmelerine yardımcı olundu hem de sanal gözlüklerle animasyon izleyerek doğanın önemi anlatıldı. Düzenlenen organizasyona destek veren Hastane Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı çocukların gözlerinde gördükleri mutluluğun kendilerini hayata bağladığını dile getirdi. Prof. Dr. Lakadamyalı: "Vicdanlı, bilgili ve donanımlı gençlerimizi görmek, böyle bir organizasyon için kapımızı çalmaları bizleri sevindirmiştir. Bir çocuğu mutlu etmek dünyadaki mutlulukların en güzelidir. Tedavi gören miniklerimizi; psikolojik, sosyal ve duygusal açıdan destekleyen doğa sevgisinin anlatıldığı bunlar yapılırkende eğlenmeleri sağlanan güzel bir
etkinlik oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2020, 18:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83