Hastalığı için Rusya'dan Alanya'ya geldi

Rus hastanın tercihi Antalya Kamu Hastaneleri Birliği’ne bağlı Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi (EAH) oldu.

Hastalığı için Rusya'dan Alanya'ya geldi

Halluks Valgus (ayak başparmağındaki deformasyon) nedeniyle Rusya’dan Alanya’ya gelen Valentina Urtikova, 18 Temmuz 2017 Salı günü Ortopedi Uzmanı Opr. Dr. Cenk Sezer tarafından ameliyat edildi. Başarılı geçen ameliyat sonrasında Alanya EAH Ortopedi Uzmanı Opr. Dr. Cenk Sezer; “Hastamız ayak başparmağındaki şekil bozukluğunun giderilmesi için hastanemize başvurdu. Valentina Urtikova adlı hastamız bize geldiğinde, ayak başparmağındaki şekil bozukluğu nedeniyle yürümekte güçlük çekmekteydi. Hastamızın bu rahatsızlığını gidermek için bir ameliyat gerçekleştirdik. Başarılı geçen ameliyat sonrasında hastamızı servise aldık. Hastamızı hastanemizden ayağının üstüne basarak taburcu işlemlerini gerçekleştirmeyi planlamaktayız. Bir hekim olarak hastalarımı mutlu ve sağlıklı görmek bizleri mutlu ediyor. Bu amaç doğrultusunda ALKÜ Alanya EAH olarak azimle çalışmaktayız.” dedi.

banner111
 
Rus uyruklu Valentina Urtikova, ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kendi evindeymişcesine ağırlandığını ifade etti. Urtikova; “Türkiye Sağlık Turizmi Dernekleri Federasyonu (TURSAF)’nun turistin sağlığı konulu makalesini okudum. Sağlık hizmetlerinin hızlı olması, teknoloji ve fiyat avantajı nedeniyle Türkiye’yi tercih ettim. Benimle ilgilenen, ameliyatımı gerçekleştiren Dr. Cenk Bey’e, tecrübeli ve anlayışlı tüm sağlık personellerine göstermiş oldukları samimiyetten dolayı çok teşekkür ederim” dedi.
ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hastane Yöneticisi Dr. Tevfik Yazan, Uluslararası Hasta Birimi Çalışanları, Valentina Urtikova’yı serviste ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Hastane Yöneticisi Dr. Tevfik Yazan ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi (AEAH) olarak her gün verdikleri sağlık hizmetinin kalitesinin arttığını ve bunun için hastane yönetimi olarak çabaladıklarını söyledi. Dr. Tevfik Yazan; “Ekip çalışmasıyla birlikte hastalarımızın hak ettiği sağlık hizmetini vermek için çabalayan, emek veren tüm ekip arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum. Hizmet kalitemizin artmasında desteklerini esirgemeyen her zaman yanımızda olan Dışişleri Bakanımız Sn. Mevlüt Çavuşoğlu'na, Sağlık Bakanlığımıza, Antalya Kamu Hastaneleri Birliği’ne, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı’na desteklerinden dolayı minnettarız. Valentina Urtikova adlı hastamıza bizi seçtiği için teşekkür ediyor, geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Ortopedi Uzmanımız Opr. Dr. Cenk Sezer’e çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2017, 10:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83