Hastane çalışanları iftarda bir araya geldi

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi sağlık çalışanları aileleriyle birlikte hastane yönetiminin düzenlemiş olduğu iftar programında bir araya geldi.

Hastane çalışanları iftarda bir araya geldi
Olive Garden’da düzenlenen iftar yemeğine yaklaşık 750 kişi katıldı. Hastane Başhekimi Prof. Dr. Bülent Adil Taşbaş ve yönetim birimi katılımcıları kapıda karşılayarak tek tek ilgilendi. Ramazan ayının simgesi olan davul da düzenlenen programda unutulmadı. 

Birlik ve beraberlik duygularının paylaşıldığı iftar yemeğinde kısa bir konuşma yapan Hastane Başhekimi Prof. Dr. Bülent Adil Taşbaş ; tüm sağlık personelinin bir arada olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Prof. Dr. Taşbaş; “Muhabbet ve kardeşlik coşkusu ile bu yıl da ramazan ayının sonlarına gelmiş bulunmaktayız. Kaynaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin yaşandığı ve sunulduğu bu ayda bizleri yalnız bırakmayarak iftar programımıza katıldığınız için teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.” dedi. 

İftar programı daha sonra çocuklar için özel olarak hazırlanan animasyon gösterileriyle devam etti. Düzenlenen gecede çocuklar gönüllerince eğlendi. Güzel bir iftar yemeği sonunda sağlık çalışanları yönetim ekibine organizasyonla ilgili teşekkürlerini sundu.

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2018, 12:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83