İlk ve acil yardım öğrencileri ders başı yaptı

ALKÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikerler Bölümü İlk ve Acil Yardım Programı öğrencileri eğitim ve öğretim hayatlarına başladılar.

İlk ve acil yardım öğrencileri ders başı yaptı
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikerler Bölümü İlk ve Acil Yardım Programı öğrencileri 11 Eylül Pazartesi eğitim ve öğretim hayatlarına başladılar. Okul Müdürü Doçent Dr. Ahmet Arslan ve Öğretim Görevlisi Dr. Arife Albayrak Coşar üniversitenin işleyişi ve ders programları hakkında öğrencilere bilgi verdi. Açılış programına katılan ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hastane Yöneticisi Dr. Tevfik Yazan, hastane yönetimi olarak öğrencilere her türlü desteği vereceklerini ve yanlarında olduklarını belirtti. Dr. Tevfik Yazan daha sonra öğrencilere, okudukları mesleğin büyük özveri ve fedakarlık gerektirdiği dile getirdi. 

Hastane Yöneticisi Dr. Tevfik Yazan, "Fedakarlık isteyen bir mesleği tercih ettiniz. Birçok vakada ilk müdahaleyi eden kişiler olacaksınız. Yapmış olduğunuz müdahalenizle bir canın kurtulmasına vesile olacaksınız. Unutmayın ki bir insanın canını, hayatını kurtarmak tüm insalığı kurtarmış gibidir. O yüzden sizler bizler için çok önemlisiniz. Biz ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak sizlere her türlü desteği vermeye hazırız" dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2017, 10:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83