İranlı şifayı Alanya'da buldu

İranlı şifayı Alanya'da buldu
Göğüs ağrısı ve nefes darlığı şikayetiyle Alanya Anadolu Hastanesi'ne başvuran İranlı Hasta Reza Kalili, By-Pass ameliyatı oldu. Başarılı geçen ameliyat sonrası hastaneye ziyarete giden Kalili, “Sizleri asla unutmayacağım” diye konuştu.

İranlı hasta Reza Kalili (49) göğüs ağrısı ve nefes darlığı şikayetiyle Alanya Anadolu Hastanesi'nin Kardiyoloji polikliniğine başvurdu. Dr. Halil Olcay Eldem tarafından yapılan Koroner Anjiyografi sonrası, Kalp ve Damar Cerrahları Dr. Nurzhan Narymbetov ve Dr. İlyas Kultayev tarafından Kalili'nin By-Pass (köprüleme) ameliyatı olmasına karar verildi. Yapılan hazırlıkların ardından ameliyata alınan Reza Kalili, Anestezi doktoru Tahir Güven'in de katkılarıyla başarılı geçen ameliyat sonrası kısa bir sürede tedavisi tamamlanarak taburcu edildi.

'BANA İKİNCİ BİR ŞANS VERDİNİZ'

Taburcu olduktan bir hafta sonra Alanya Anadolu Hastanesi'ne ziyarette bulunan Reza Kalili, herkese teşekkürlerini iletti. Kalili, “Misafir olarak Türkiye’deydim kendimi gerçekten güvende hissettim, hepiniz benimle profesyonellikle ilgilendiniz. Bana hayatımda ikinci bir şans verdiniz, sizleri asla unutmayacağım ve sonsuza dek mükemmel olacağım. Başta doktorlarımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

'BAŞARILARA İMZA ATMAYA DEVAM EDECEĞİZ'

Alanya Anadolu Hastanesi'nde başarılı ameliyatlara imza atan Dr. Nurzhan Narymbetov ve Dr. İlyas Kultayev, “Bundan sonra da başarılı, özverili, deneyimli ekip arkadaşlarımızla beraber daha birçok başarıya imza atacağız. Bizi tercih eden hastamız Reza Kaliliye yeni hayatında sağlıklı uzun bir ömür dileriz” diyerek teşekkür ettiler. 

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2020, 19:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83