İzleme ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi

Antalya İl Sağlık Müdürlüğü İzleme ve Değerlendirme Birimince ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gösterge kartları değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

İzleme ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi
 Antalya İl Sağlık Hizmetleri ile İlaç ve Tıbbi Cihaz Başkanı Uzm. Dr. Özlem Karataş, Antalya Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Sıdıka Birgül Yılmaz ‘ın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda; gösterge kartlarının verileri, bugüne kadar gerçekleştirilen faaliyetler ile ilgili bir sunum gerçekleştirildi.

 Değerlendirme toplantısında hastane yönetimi il sağlık birimince gelen ekibe; amaç ve hedeflerini, veri toplama, analiz sıklığını, hesaplama formülünü, puanını, veri kaynağını, sorumlu birim ve göstergeye özgü açıklamalarını içeren bir dosyayı da bilgilerine sundu. Hastane Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı toplantıda; idari, tıbbi ve mali yönden tüm verileri analiz edebilmek, etkin ve verimli sağlık hizmeti sunabilmek için hastane olarak kamu zararını önleyici tedbirler aldıklarını vurguladı.

“İzleme ve değerlendirme gösterge kartları değerlendirme” toplantısı sonunda Hastane Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı’nın eşliğinde İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri ve hastane yönetimi Acil Servis Birimi başta olmak üzere üniteleri yerinde görerek inceledi.





Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2019, 10:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83