Karın ağrısı ile gittiği hastanede bağırsağından neler çıktı

Antalya’da yaşayan 44 yaşındaki Murat Hazar, karın ağrısı şikayeti ile gittiği hastanede ince bağırsağına saplanmış 10 santimlik 2 tane tel ile karşılaştı. Hazar’ın ince bağırsağını 4 yerden delen 10 santimetre uzunluğundaki 2 tane tel operasyon ile alındı.

Karın ağrısı ile gittiği hastanede bağırsağından neler çıktı

 Antalya’da yaşayan Murat Hazar’ın yaklaşık 15 gün önce karın ağrıları şikayeti başladı. Karın ağrılarına daha fazla dayanamayan Hazar, 4 gün önce karın ağrısı şikayeti ile Antalya Atatürk Devlet Hastanesi acil servisine başvurdu. Hazar’ın burada kamera yöntemi ile yapılan kontrolünde ince bağırsağına saplanmış 10 santimetre büyüklüğünde bir cisim fark edildi. Atatürk Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Bölümü Doç. Dr. Bülent Dinç tarafından cerrahi müdahale edilen Hazar’ın ince bağırsağına saplanmış 10 santimetre uzunluğunda 2 tane tel çıkarıldı. Konu hakkında açıklama yapan Doç. Dr. Bülent Dinç, “Hastamız karın ağrısı şikayeti ile hastanemize başvurdu. Yaklaşık 8 gündür şikayetlerinin olduğunu bize bildirdi. Daha sonra yapmış olduğumuz kontrollerde yabancı bir cismin hastamızın ince bağırsaklarını 4 yerden deldiğini tespit ettik” dedi.

banner111
"Teli görünce şaşkınlığımı gizleyemedim"

Yapılan cerrahi müdahale ile telin çıkarıldığını beliren Dinç, “Hastamızın şuanda sağlık durumu iyi. Şuanda hastamızın ciddi bir durumu yok, önümüzdeki günlerde taburcu edeceğiz. Bu hastalarımızda sık görülen bir şey değil. Kaza ile yutulmuş olabilir” dedi. Hastaneye karın ağrısı şikayeti ile geldiğini belirten Hazar ise, “Daha sonra kontrollerim yapıldı. Ardından bağırsağımda problem olduğu belirtilerek ameliyat olmam gerektiği söylendi. İçeride bulunan tel bağırsağımı 4 yerinden delmişti. Şu anda iyiyim. Telin içeriye nasıl girdiği konusunda bir bilgim yok. Ama daha önce kokoreç yemiştim. Büyük ihtimal ondan olabilir. Teli görünce şaşkınlığımı gizleyemedim. Şimdi iyiyim” dedi.




Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2016, 12:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83