KIRTASİYE MALZEMESİ ALIRKEN DİKKAT EDİN!

Okul çantası, ayakkabısı ve kırtasiye malzemeleri alırken çok dikkatli olmak gerekiyor. Özellikle ne olduğu belirsiz kırtasiye malzemesi almak çocuğunuzun sağlığını tehdit ediyor

KIRTASİYE MALZEMESİ ALIRKEN DİKKAT EDİN!
Okullar açılıyor, anne babalar çocukları için büyük bir mutlulukla alışveriş yapıyor. Ancak okul alışverişi yaparken dikkat edilmesi gereken önemli noktalar var. Okul çantası, ayakkabısı ve kırtasiye malzemeleri alırken çok dikkatli olmak gerekiyor. Çünkü ne olduğu belirsiz kırtasiye malzemesi çocuğunuzun sağlığını tehdit ediyor olabilir. 17 yıldır kırtasiye alanında velilere hizmet veren Ümit Kırtasiye sahiplerinde Mustafa Değirmenci, kırtasiye malzemeleri konusunda vatandaşları uyardı ve çocukların sağlığını ön planda tutan “Sizin Çocuğunu Bizim Çocuğuz” kampanyayla örnek bir projede imza attı. Değirmenci, okulların açılmasının ileri bir tarihe atılmasından dolayı da ödemeler konusunda kırtasiyeci esnafının zorlandığını ifade etti. 

‘SİZİN ÇOCUĞUNUZ BİZİM ÇOCUĞUMUZ’

Önceki yıl kanserojen madde içermeyen kırtasiye malzemelerine dikkat çekmek için Antalya’da başlatılan ‘Kırtasiye Kırtasiyeciden Alınır” adlı projenin devam ettiğini ifade eden Ümit Kırtasiye sahibi Mustafa Değirmenci, bu sene Ümit Kırtasiye olarak çocukları kanserojen içerikli kırtasiye malzemelerinden uzak tutmak için ‘Sizin Çocuğunuz Bizim Çoğumuz’ adlı projeyi başlattıklarını ifade etti. Velilerin çocukları kanserojen içeren kırtasiye malzemelerinden uzak tutması gerektiğini ifade eden Değirmenci, “Velilerimiz çocuklarının sağlığına kırtasiye malzemeleri alırken öncelikle dikkat etmeleri gereken konu, kanserojen madde içermeyen ürünleri almalarını öneriyoruz. Biz bu sebepten dolayı “Sizin Çocuğunu Bizim Çocuğuz” adlı bir kampanya başlattık. Çünkü bir veli olarak en değerli olan şey çocuklarıdır, çocuklarının sağlığıdır. Bu yönde alışveriş yaparken öncelikle çocuklarının sağlığını düşünerek alışverişini yapmalıdır. Biz Ümit Kırtasiye olarak 17 yıldır bu anlayışla hizmet verdik. Bizdeki hiçbir üründe kanserojen madde içermez. Çoğu kırtasiyeci de buna dikkat ederek ticaretlerini yaparlar. Belli başlı bazı yerler ürünleri uygun fiyata vermek amacıyla nerden geldi belli olmayan malzemeler oluyor. Veliler alışveriş yaparken bunlara dikkat etsin bu ürünleri almasınlar. Önceki sene Antalya genelinde yapılan bir projemiz vardı.  Bu projenin ismi “Kırtasiye kırtasiyeciden alınır”. Bu yılda veliler tercihlerini kırtasiyeci esnafından yana kullanmalıdır. Yeni sezonda herkese hayırlı olsun diliyorum. Dışardaki çoğu büyük marketlerde satılan ürünlerin çoğu araştırmasını yapsınlar kırtasiyeden aldıkları malzemelere göre daha pahalı oluyor.  

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2015, 17:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83