Minikleri sevindiren ziyaret

Alanya Belediyesi ve ALKÜ öğrencileri, Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin çocuk bölümünde yatan hasta çocuklara sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek, onları çeşitli etkinliklerle mutlu etti.

Minikleri sevindiren ziyaret

Alanya Belediyesi, ALKÜ öğrencileri ve Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi işbirliğinde yürütülen proje kapsamında minik hastalara sürpriz ziyaret gerçekleştirildi. Palyaço, tavşan, melek, korsan ve batman kıyafeti giyen ALKÜ öğrencileri ve Alanya Belediyesi Çocuk Gelişim Uzmanı ve psikolog ekibi minik hastaları ziyaret ederek eğlenceli vakit geçirmelerini sağladı.

banner111
ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi çocuk bölümünde yatan minik hastalar, renkli karakterleri karşılarında görünce önce şaşırdı, ardından da doyasıya eğlendiler. Alanya Belediyesi’nin görevli personeli de çocuklarla yakından ilgilenirken onlara çeşitli hediyeler ve meyve suyu ikram ettiler.

HER HAFTA TEKRARLANACAK

Alanya Belediyesi, ALKÜ öğrencileri ve Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi işbirliğinde yürütülen proje her hafta 1 gün tekrarlanacak. Farklı kostümler giyen öğrenciler, hasta çocuklarla oyunlar eşliğinde eğlenceli vakit geçirirken çocuklar ve aileleri emeği geçenlere teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2017, 14:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83