Pasta ve Kurabiye Terapisi

Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde bulunan Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nde tedavi gören hastaları sosyal hayata kazandırmak adına çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam ediliyor.

Pasta ve Kurabiye Terapisi
Hastaların, tedavi süreçleri boyunca toplumdan uzaklaşmaması, topluma daha rahat uyum sağlaması ve sosyalleşmeyi unutmaması adına mutfakta yeteneklerini sergilemesine izin verilmekte. Hastalar sağlık çalışanlarıyla birlikte girdikleri mutfakta birbirinden güzel pastalar ve kurabiyeler hazırlıyorlar. Hazırlarken eğlenen, eğlenirken de paylaşmayı öğrenen hastalar daha sonra hazırladıkları unlu mamülleri arkadaşlarıyla paylaşıyor ve afiyetle yiyorlar. 

Konu hakkında açıklamada bulunan Hastane Başhekimi Dr. Tevfik Yazan, “Hastanemizin bünyesinde olan Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nde tedavi gören hastalarımıza, topluma daha hızlı uyum sağlamaları için çeşitli sosyal aktiviteler düzenlemekteyiz. Tedavilerine önemli katkı sağlayan bu aktiviteler sayesinde paylaşmayı ve sosyalleşmeyi öğrenmekte bir yandan da eğlenmektedirler. Her hastamız bizim için önemli ve değerlidir. TRSM hastalarımızda bizim özel hastalarımızdır.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2017, 11:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83