Rektör Kalan'dan doktorlara Covid-19 teşekkürü

Rektör Kalan'dan doktorlara Covid-19 teşekkürü
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan tarafından Covid-19 pandemisi ile mücadele eden doktorlara teşekkür belgesi takdim edildi.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ziyarette bulundu. Rektör Kalan’a, ALKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan Aslan, Başhekim Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Abdullah Yağdır’da eşlik etti. Ziyarette Kalan, koronavirüs ile mücadele eden ve hastalara hizmet veren doktorlara teşekkür belgesi takdim etti.

“SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM”

Doktorlara hitap eden Rektör Kalan, “Covid-19 mücadelesinde yer alan tüm sağlık çalışanlarımıza gayretlerinden dolayı teşekkür ederim. Pandemi süreci sırasında sağlık çalışanlarımız özveriyle çalıştı. Bu süreçte sağlık çalışanlarının göstermiş olduğu çabayı ifade edecek bir kelime bulamıyorum. Verdiğiniz mücadeleden dolayı sizlerle gurur duyuyorum” dedi.

ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı da, “Pandemi süresince Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Kalan ve Alanya ilçe Sağlık Müdürü Dr. Abdullah Yağdır ile senkron halinde çalışıp, birlikte yol aldık. Bu süreçte özverili bir şekilde çalışan hekim arkadaşlarımız ve sağlık çalışanlarımıza teşekkür ederim” diye konuştu 

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2020, 17:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83