Sağlık çalışanlarını buluşturan yemek

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Memur Sendikaları Konfederasyonu’na bağlı olan 'Sağlık-Sen Alanya Temsilciliği'nin yemeğine katıldı.

Sağlık çalışanlarını buluşturan yemek

 Alanya Memur Sendikaları Konfederasyonu’na bağlı 11 sendikadan biri olan Sağlık Sendikası 'Sağlık-Sen'in geleneksel birlik ve beraberlik yemeğinde, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven sendika temsilcileri ve üyeleri ile bir araya geldi. Alanya Öğretmenevi'nde düzenlenen yemek, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

banner111
Kur'an-ı Kerim tilavetinden sonra protokol konuşmalarına geçildi. Açılış konuşmasını yapan Sağlık-Sen İlçe Temsilcisi Gökhan Yaşar, "15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra birlik ve beraberlik yemeği adı altında bir araya gelip, dosta-düşmana gücümüzü göstermek istedik. Yoğun iş temposuna rağmen bizleri kırmayıp yemeğimize gelen Alanya Kaymakamımız Sayın Dr. Hasan Tanrıseven Bey'e teşekkür ediyorum" dedi.

Sağlık-Sen İlçe Temsilcisi Gökhan Yaşar'dan sonra konuşma yapan Sağlık-Sen Antalya Şube Başkanı Sinan Kulaöztürk, "15 Temmuzdan sonra birlik ve beraberliğimizi daha da arttırmalıyız. 15 Temmuz sürecinde hep milletin yanında olduk. Milyonların sesi olduk" dedi.

KAYMAKAM TANRISEVEN "ÇETELER MUVAFFAK OLAMADILAR"

Alanya’da görev yapan sağlık memurları ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, "Sağlık-Sen Alanya'mızda başarılı çalışmalarla kendisini gösteren bir örgüt. Alanya sağlık açısından oldukça iyi bir konumda. Yapılan çalışmalarla sağlık turizmi de canlanacak. Sağlık konusunda da iyi bir atılım var. Bu açıdan sağlık turizmi bizler için oldukça önemli" dedi.

Kaymakam Tanrıseven konuşmasının devamında şunları kaydetti: "15 Temmuz hain darbe girişiminde çeteler muvaffak olamadılar. Alanya'da Sağlık-Sen Yönetimi ve vatandaşlarımızla meydanlardaydık. Bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum."

BAŞKAN KULAÖZTÜRK'TEN  KAYMAKAM TANRISEVEN'E PLAKET

Yemeğin sonunda Sağlık-Sen Antalya Şube Başkanı  Sinan Kulaöztürk, desteklerinden dolayı Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'e plaket takdim etti. 

'Sağlık-Sen'in geleneksel birlik ve beraberlik yemeğine Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in yanı sıra Alanya Devlet Hastanesi Başhekimi Tevfik Yazan, İlçe Sağlık Müdürü Abdullah Yağdır, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Çelik, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ve Yardımcısı Nurettin Uludağ ve diğer sendika temsilcileri ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2016, 10:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83