Tüp Bebek Merkezi yenilendi

Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde bir süre önce bakıma alınan Tüp Bebek Ünitesi hizmete açıldı. Hastane H Blok’ta yeni yüzüyle hizmet verecek olan merkezin kapasitesi 100 kişinin üzerinde olacak.

Tüp Bebek Merkezi yenilendi
1997 Yılında Akdeniz Üniversitesi’ne kurulan ve daha sonra H Blok’ta uzun süre hizmet veren Tüp Bebek Ünitesi’nde Tüp bebek tedavisi için talebin artması üzerine yenileme ve genişletme çalışmalarına gidildi. 3-4 aylık bir çalışmanın ardından aynı yerinde tekrar hizmete açılan merkez için bugün açılış töreni düzenlendi. Törene, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Akdeniz Üniversite Rektörü Mustafa Ünal, Akdeniz Üniversitesi Başhekimi Bülent Aydınlar, İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, Antalya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Ali Çandır, Tüp Bebek Merkezi Sorumlusu Doç. Dr. Mehmet Sakıncı ve davetliler katıldı.

Kurdele kesiminin ardından yenilen ünite hakkında gazetecilere açıklamalarda bulunan Tüp Bebek Merkezi Sorumlusu Doç. Dr. Mehmet Sakıncı, “3-4 ay önce bakıma alınan tüp bebek merkezini yeniledik, genişleterek daha çok hastaya hizmet verecek hale getirdik. Merkezimizde 4 hocamız, 20 sağlık çalışanımız görev yapmakta. Daha önce ayda 100 hasta kapasiteli olan merkezimizin genişlemesiyle birlikte daha çok hastaya hizmet sağlamış olacağız” dedi.
Sakıncı, canlı bebek götürme oranlarında da çok iyi olduklarını da belirterek, amaçlarının gebelik oranlarını arttırmak olduğunu söyledi.

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2017, 14:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83