YAŞAM HASTANESİ YENİ ŞUBESİNİ AÇTI

Özel Manavgat Yaşam Hastanesi, Başhekim Dr. Cem Kaya Köker önderliğinde Manavgat'ta 5'nci şubesini açtı. Yaşam Hastanesi düzenlenen kokteyl ile basın mensuplarına tanıtıldı.

YAŞAM HASTANESİ YENİ ŞUBESİNİ AÇTI

Hastanenin Sanat Galerisi’nde düzenlenin kokteylde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Özel Manavgat Yaşam Hastanesi Başhekimi Dr. Cem Kaya Köker, 1995 yılından bu yana “Önce İnsan” felsefesiyle bu kutsal görevi yerine getirmeye çalışan bir ekip olduklarını belirterek “Etik değerlerimizden ödün vermeden sürdürdüğümüz hizmetlerimizi güvenilir ve çağdaş bir anlayışla her geçen gün daha da ileriye taşıyoruz.

banner111
Hastane işletmeciliğinde 20 yılda 5 hastanede toplam 370 yatak kapasitesi bulunan grubun beşinci halkası olan Manavgat Yaşam Hastanesi 75 yatak kapasitesi ile hizmet verecek.Hastane, Ağız ve Diş Sağlığı Hastalıkları, Anestezi ve Reanimasyon, Beslenme ve Diyetetik, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Biyokimya, Radyoloji, Genel Cerrahi, Dahiliye, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Nöroloji, Ortopedi ve Travmatoloji, Üroloji, Kardiyoloji, Göz ve KBB branşlarında hasta kabulüne başladı. Hastane bünyesinde ayrıca Genel Yoğun Bakım, Yenidoğan Yoğun Bakım, 2 Ameliyat Salonu, 1 Doğum Salonu ile MR (1,5 tesla), BT, USG, Doppler USG, Mamografi, Röntgen, Portable Röntgen ile hizmeti de verilecek.



Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2016, 14:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83