Yoga ile kalbinizi dinlendirin

Yoga eğitmeni Dr. Neslihan İskit 21 Mart Salı günü saat 14.00’te kalbi korumanın en güzel yollarından biri olan ‘Kalp Yogası’nı anlatmak üzere Akmerkez misafirleriyle buluşuyor.

Yoga ile kalbinizi dinlendirin

Dünya çapında tanınan tek yoga üniversitesinden diplomasını alan yoga eğitmeni Dr. Neslihan İskit, Yaşam Akademisi söyleşileri kapsamında Akmerkez misafirlerine ‘Kalp Yogası’nı deneyimletmeye geliyor. İskit, 21 Mart Salı günü saat 14.00’da misafirlere yaşam tarzı, vücut, zihin ve ruh sağlığını yükseltmek için çözüm sunan yogayı anlatacak.

banner111
Modern çağın ciddi ve yaygın bir sorunu olan kalp hastalığının temelinde uygunsuz yaşam tarzı, yanlış beslenme alışkanlıkları ve olumsuz düşünce kalıpları gibi birçok neden yatabilir. Tamamlayıcı sağlık sistemi yoga, kalp hastalarına tüm bu olumsuz düşünce kalıplarını yıkan, stresi azaltan ve hayatı zenginleştiren bir tedavi biçimi sunuyor. Herkesin yogaya ihtiyacı olduğunu savunan İskit ise, vereceği söyleşide dinleyicilere en ince ayrıntılarıyla kalp yogasını, önemini, yararlarını, zihni ve vücudu nasıl etkilediğini aktaracak.

21 Mart Salı günü saat 14.00’te başlayacak olan Kalp Yogası etkinliği Akmerkez etkinlik alanında gerçekleşecek.

Dr. Neslihan İskit

1960 yılında Ankara'da doğan Neslihan İskit, T.E.D Ankara Koleji ve Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirmiştir. 2000 yılında yoga çalışmalarına başlamış, yoganın onda yaptığı değişiklikleri diğer insanlarla paylaşmak için yoga terapi alanında eğitimler almıştır. Prof. Dr. Bingür Sönmez ile kalp hastaları için hazırladıkları "kalp yogası programı" ve "kalp arıtma programı" büyük bir ilgi ile karşılanmış olup, bu konuda farklı proje çalışmaları sürmektedir.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2017, 14:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83