“24 TEMMUZ’A KARŞI 15 TEMMUZ”

"AMERİKANCI-FETÖ'CÜ DARBECİLER RUS UÇAĞINI DA DÜŞÜRMÜŞLERDİ" Vatan Partisi Alanya İlçe Örgütü, 15 Temmuz kalkışmasının ardından halkın ayağa kalıkıp meydanlara inmesiyle başlayan süreçte partilileriyle Atatürk Anıtı’ndaydı. Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirilen toplanmaya katılan partililer sloganlarla darbeye karşı tepkisini gösterdi. Meydanda toplanan binlerce vatanseverle birlikte bu Fethullaçı darbe girişimine “hayır” dedi. Atatürk Anıtı’nda değerlendirmelerde bulunan Vatan Partisi İlçe Sekreteri Evren Kurtoğlu bölge turizmimizi de yakından ilgilendiren Rus uçağının düşürülmesi sonrası yaşananlar hakkında da çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Kurtoğlu” Türk Hava Kuvvetleri içerisinde ABD kontrolünde bulunan unsurlar Rus uçağını düşürmüşlerdir. Rus uçağını düşürenler Fethullahçı Gladyodur. Şimdi o Rus uçağını düşürenler bu kalkışmayı uygulayanlardır ve Türk Milleti bunu püskürtmüştür. Aydınlık günler bizi bekliyor” dedi.

“24 TEMMUZ’A KARŞI 15 TEMMUZ”

 “VATAN PARTİSİ BUNU GÖRDÜ”

banner111
Vatan Partisi bu girişimi gördü. Aydınlık’ta da ifade etmiştik, “Saraya Eylül’de Darbe Hazırlığı” diye. Eylül demişiz Temmuz’da çıktı. Ordunun içerisinde FETÖ temizliği başlayınca darbeyi paldır küldür erkene aldılar. Burada önemli olan Türkiye’de bölücü teröre karşı en geniş cepheyi oluşturmak. Bu noktada hiçbir ayrım yapmıyoruz. AKP’den CHP’ye istediğimiz yere kadar uzatabiliriz.
 
“TSK MİLLETLE VE POLİSLE BİRLİKTE DARBEYİ BASTIRDI”

Ergenekon, Balyoz kumpaslarını kim yaptı? Ergenekon Balyoz tutuklamaları sırasında gördük, ABD’ci darbeciler kumpaslardan sonra TSK’nın içerisine yerleşti. 2008 yılında başlayan Ergenekon, Balyoz davaları esnasında binin üzerinde subay, yüzlerce general, amiral tasfiye edildi. Türk ordusunun Atatürkçü, devrimci, vatansever ağırlığına bir darbe indirildi. Ama kökünü kazıyamadılar. Eğer Türk Silahlı Kuvvetleri olmasaydı biz bu darbe girişimini önleyemezdik. TSK teslim olmadı! Milletle ve polisle birlikte darbeyi bastırdı. O yüzden Türkiye bu beladan kurtuldu.
 
“24 TEMMUZ’A KARŞI 15 TEMMUZ”

24 Temmuz’dan sonra 15 Temmuz da tarihi bir gün olmuştur. 24 Temmuz’da PKK’nın üzerine yüründü. 15 Temmuz’da ABD buna darbeyle cevap verdi. Bölge ülkeleriyle işbirliği yapamazsın, Atlantik’e bağımlı olmak zorundasın, FETÖ’cü yuvalanmayı temizleyemezsin dedi. İlk duyurumuzda bildirdik, TSK’nın bu işin içerisinde olmadığını söyledik. Ve ilk söylediğimiz şey ‘Ezilecekler’ oldu. Ezildiler.
 
“VATAN PARTİSİ GÖREV BAŞINDA”

İlk görevimiz şudur: Ordumuza sahip çıkacağız. İkincisi, ordumuz ile polisimiz arasındaki birliği güçlendireceğiz. Geniş Türkiye cephesini ABD’nin Türkiye’deki planlarına karşı, Suriye’nin kuzeyinde ABD-İsrail koridoru açma girişimine karşı duracağız. Polisimiz ile ordumuz arasındaki birliği güçlendireceğiz. Türk Bayrağı" zamanıdır artık. mezhep, etnik, ideoloji ayrımı noktası değil; vatan, millet, birlik zamanıdır bugün. Vatandaşlık bilinci ile Türk Vatandaşı olup; Toplamda Türk Milleti olabilmektir tek geçerli çözüm.

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2016, 10:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83