Abdullah Sönmez'e büyük şok! Halk randevu vermiyor, kaçıyor!

İyi Parti ve Millet İttifakı Alanya Belediye Başkan Adayı Abdullah Sönmez'e kırsal mahallelerde halk randevu vermiyor.

Abdullah Sönmez'e büyük şok! Halk randevu vermiyor, kaçıyor!

Seçime kısa bir süre kala adaylar çalışmalarını sürdürürken, İyi Parti ve Millet İttifakı Alanya Belediye Başkan Adayı Abdullah Sönmez özellikle kırsal mahallelerde seçmenle buluşmakta büyük sıkıntı yaşıyor.

İddiaya göre; Sönmez ve ekibi geçtiğimiz günlerde Alanya'nın İshaklı ve İspatlı mahallelilerinde seçmenle buluşmak için randevu talep etti.  Ancak İspatlı Mahallesi muhtarı Hasan Yüksel, o gün müsait olmadığı için Sönmez'e randevu vermedi. Aynı gün Sönmez  İshaklı Mahalle Muhtarı Rasim Okyanus'u toplantıya davet etti. Okyanus, 'Siz kimin mahallesinde kimi davet ediyorsunuz. Ev sahibi olan biziz. Biz sizi davet ederiz' diyerek, tepki gösterdi ve Sönmez'in davetini geri çevirdi. Bunun üzerine Sönmez ve ekibi, İshaklı Mahallesi’nde toplantı yapamadı. Aynı akşam, Sönmez'in ekibi İspatlı Mahalle Muhtarı Hasan Yüksel'den randevu talep etti. Sönmez'in ekibine, o gün için Alanya'da olamayacağını beyan eden Yüksel, randevu vermedi. 

Yüksel'in randevu vermemesine çok kızdığı öğrenilen Sönmez'in 'Seçimden sonra o muhtarla görüşeceğim' dediği iddia ediliyor.

banner111

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2019, 11:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83