Aday Kurtoğlu’ndan Alanyalı üreticiyi ilgilendiren açıklama

Vatan Partisi Alanya Belediye Başkan Adayı Kimya Yüksek Mühendisi Hasan Faruk Kurtoğlu partisinin üretici sorunlarına çözümüyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Aday  Kurtoğlu’ndan Alanyalı üreticiyi ilgilendiren açıklama

31 Mart Yerel Seçimleri’ne sayılı gün kala Alanyalı üreticinin sorunlarıyla ilgili açıklama yapan Kurtoğlu, “Kentlerde çalışanların ve üretenlerin iktidarını kuracağız. Vatan Partisi, üretimin ve üreticinin hizmetinde olacaktır. Vatan Partisi’nin Millî Hükümet Programı, vatan bütünlüğünü sağlamak ve refahı yaymak için bölgeler arasında dengeli kalkınma öngörüyor. Verimli tarım topraklarını sanayiye ve betonlaşmaya açmayacağız. Tarım arazilerine imar izni vermeyeceğiz. Halk Belediyesi, üretimin geliştirilmesine öncelik verecek, üreticiyi özendirecek ve kooperatifçiliği destekleyecektir” dedi.

Kurtoğlu’nun açıklamasının ayrıntıları şöyle:

“Günümüz kenti,

- Tüketen kenttir.

- Borçlanan kenttir.

- Yorulan kenttir.

- Çalışanların yollarda tükendiği kenttir.

 - Suç üreten kenttir.

- Üretici olmayan nüfusun yığıldığı şişko kenttir.

Çalışanlar, kent hayatının kenarlarına itilmiş, varoşlara tıkılmıştır. Kentin tahtında rantçılar oturuyor. Üretkenlik, rantçılara kurban edilmiştir. Kentlerde çalışanların ve üretenlerin iktidarını kuracağız. Vatan Partisi Belediyesi, kentlerimizi Üreten Türkiye amacına göre planlayacak ve düzenleyecektir. Ev ile iş arasında çekilen çileye son vereceğiz. Yollar, trafik canavarının değil, işine giden yurttaşın olacak. Büyük kentlerimizde ulaşımı felç eden, her gün milyonlarca saat zaman kaybına ve enerji savurganlığına yol açan, ömür törpüleyen bugünkü ulaşım yapısı değiştirilecek, toplu taşımacılık, bu arada yeraltı ve yerüstü raylı ulaşım projeleri hayata geçirilecektir.

Üretimi ve üreticiyi desteklemek amacıyla ulaşım ve ısınma gibi kamu hizmetlerin ucuzlatacak ve zamanla parasız hale getireceğiz. Vatan Partisi, üretimin ve üreticinin hizmetinde olacaktır.

Kaynaklar sadakaya değil, işsize iş olanağı yaratan üretim ve hizmet projelerine ayrılacaktır. Yeni iş alanları yaratan girişimci desteklenecektir. Havadan para kazanma aracı olan kent rantları halkın kaynağına dönüştürülecektir. Hazine arazileri, kentte üretkenliğin ve refahın hizmetine sunulacaktır.

Vatan Partisi’nin Millî Hükümet Programı, vatan bütünlüğünü sağlamak ve refahı yaymak için bölgeler arasında dengeli kalkınma öngörüyor. Kamu yatırımlarını öncelikle geri kalmış bölgelere yönlendireceğiz. Bu ufuk içerisinde, sanayinin bütün ülkeye yayılmasını sağlayarak, kentlerimizde üretici olmayan nüfus yığılmasına son vereceğiz.”

banner111

“BÜTÜN VATANDAŞLARIMIZI VATAN PARTİSİ İÇİN GÖREVE ÇAĞIRIYORUZ”

“Vatan Partisi Belediyeleri, hantal kentleşme devrini tarihe gömecek ve kentleri ferahlatan siyasetler izleyecektir.

Kentlerimizin çevresindeki küçük yerleşim birimleri ve köylerimiz, yaşam için çekici hale getirilecektir. Verimli tarım topraklarını sanayiye ve betonlaşmaya açmayacağız. Tarım arazilerine imar izni vermeyeceğiz. Millî Hükümet, tarımı destekleyecek, köyleri çağdaşlaştıracaktır.

Böylece kentlere göçe son verecek, dahası çiftçinin üretimini canlandırarak, büyük kentlerden kırsal alana göçü özendirecektir. Halk Belediyesi, üretimin geliştirilmesine öncelik verecek, üreticiyi özendirecek ve kooperatifçiliği destekleyecektir. Kent hizmetlerinde belirleyici olan, üreticinin mutluluğu, sağlığı ve eğitimidir. İş yapmak, herkes için mutluluk, özgürlük ve özgüven kaynağıdır. Bütün yurttaşlarımızı, üretken kent için, Vatan Partisi’nde görev almaya, Halk Belediyesi için çalışmaya çağırıyoruz.”

 

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2019, 13:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83