Ak Gençlik Alanya’nın sorunlarını Türel’e iletecek

Ak Parti Alanya İlçe Gençlik Kolları Teşkilatı, 102 mahalle başkanı ile bir araya geldi. Toplantıya katılan Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Bayram Doğan mahalle başkanlarına seslenerek, “İçmen ve yönetimi Alanya’da çığır açtılar. Sizde onlara destek olursanız bu seçimde yüzü gülen taraf biz oluruz.” dedi.

Ak Gençlik Alanya’nın sorunlarını Türel’e iletecek

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Alanya İlçe Gençlik Kolları dur durak bilmiyor. Önceki gün Şeb-i Arus Vuslat Gecesi programında Hz. Mevlana’yı anarak muhteşem bir gösteriye imza atan Ak Gençler, dün akşam da Alanya’nın 102 Gençlik Kolları Mahalle Başkanları ile bir araya geldiler. ‘AK Parti Alanya İlçe Gençlik Kolları Daraltılmış Mahalle Başkanları’ Toplantısına Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Bayram Doğan ve yönetimi, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz İçmen ve yönetimi ile mahallelerin gençlik kolları başkanları katıldı.

İÇMEN: BAŞKANIMIZ ALANYA GENÇLİĞİ İLE YAKINDAN İLGİLENİYOR

Toplantının açılışını İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz İçmen gerçekleştirdi. İçmen, Ak Parti’yi en iyi şekilde temsil etmek adına çalışmalara devam ettiklerini belirterek, “Yaptığımız programlarla partimizi en iyi şekilde temsil etmek ve sadece siyasi değil bir sivil toplum kuruluşu gibi çalışmak için mücadele ediyoruz. Siyaset elbette yapacağız ama gençlere, Alanya’ya ne kazandırabiliriz derdindeyiz. Antalya İl Gençlik Kolları Başkanımız Ali Bayram Doğan’da iki gündür Alanya’da kendisi yönetimi ile birlikte Alanya gençliği ile yakından ilgileniyor. Sayın Başkanımıza ve siz değerli mahalle başkanlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

AK GENÇLİK ALANYA’DA ÇIĞIR AÇTI’

İçmen’in ardından söz alan İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Bayram Doğan, geçtiğimiz gün düzenlenen Şeb-i Arus Vuslat Gecesi programı hakkında konuşarak sözlerine başladı. Doğan, “Dün Alanya’da muhteşem bir organizasyona imza atıldı. Alanya gençliği profesyonel bir çalışma yaparak Alanya’da adeta çığır açtı. Bizim için yol gösterici olan Hz. Mevlana’ya yakışan bir etkinlikti. Öncelikle bu programda emeği geçen herkese tek teke teşekkür ediyorum.” dedi.

‘BİZ DÜNYANIN EN BÜYÜL SİVİL TOPLUM KURULUŞUYUZ’

banner111

Daha sonrasında mahalle başkanlarına seslenen Doğan, “Bugün burada neden toplandığımızı anlatayım. Sahada bütün çalışmayı yapan sizsiniz. Halkla devamlı olarak iç içe olanlar sizlersiniz. Halkın taleplerini toplayan ve halkın sokakta karşılaştığı Ak Parti profili sizlersiniz. Yani Ak Parti’nin temsilcisi olan sizlersiniz. Bu yüzden bizim için sizler çok önemlisiniz. Biz Türkiye Cumhuriyet olarak birçok badireler atlattık. Tüm badireler altında bile bugüne kadar girdiğimiz tüm seçimlerden zaferle ayrıldık. Çünkü halk bu dış ve iç mihrakların yaptığı oyunları yemedi. Biz güvendi ve bizde o güvenlerini boşa çıkarmamak için çalışıyoruz. Ak Parti’nin sizler gibi 13 milyon üyesi var. Biz dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşuyuz. İşte sizler böylesine büyük bir camianın, büyük bir liderin yol arkadaşlarısınız. Ben Antalya’nın Alanya İlçesinde bir mahallenin temsilcisiyim. Ben neyi değiştirebilirim ki demeyin arkadaşlar. Buradan çıkacak bir kıvılcım çok şeyi değiştirebilir.” diye konuştu.

 

Toplantının son bölümünde mahalle başkanlarının soruları yanıtlandı. Özellikle mahallelerde yaşan sorunları ve talepleri tek tek not alan Ali Bayram Doğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e bir rapor halinde bunları aktaracağını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2018, 13:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83