AK Parti Alanya’da üye çalışmasına başlıyor

Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı Alanya’nın 102 mahallesinde gerçekleştireceği çalışmalarla yeni üye kayıtları yapacak.

AK Parti Alanya’da üye çalışmasına başlıyor
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Teşkilatı Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı bugün gerçekleştirildi. Toplantıya başkanlık eden İlçe Başkanı Mustafa Toklu, toplantı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

“ALANYA TANITIMI İÇİN ÖNEMLİ”

Bu yıl ilki gerçekleştirilen ve Alanya’nın ev sahipliğinde yapılan Dünya Kulüpler Plaj Futbolu Turnuvası’nın Alanya tanıtımı için çok önemli bir yere sahip olduğunu belirten Başkan Toklu, “Alanya’nın tanıtımı için, ülkemiz ve ülke dışında yapılan bu tanıtıma destek verem bu organizasyonda da emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Dün Alanya Belediyespor’umuzun gerçekleştirdiği ilk maç yapıldı. Bugün de ikincisi yapılacak. Tüm vatandaşlarımızı bu organizasyona destek vererek, katılım yüksek seviyelerde tutmalarını istiyoruz. Bundan sonraki senelerde de daha iyi bir organizasyon yapılmasını bu şekilde sağlarız.” dedi.

“ALANYASPOR BAŞARISI DAİM OLSUN”

Pazar günü oynanan Süper Lig mücadelesinde Çaykur Rizespor’u 5-2’lik net bir skorla yenerek liderlik koltuğunu bırakmayan Aytemiz Alanyaspor hakkındaki görüşlerini belirten İlçe Başkanı Toklu, “Şehrimizin markası olan ve şehrimizin birleştirici gücü olan Alanyasporumuzun da geçen hafta almış olduğu galibiyetle liderliğini sürdürmesi tüm şehirde coşkuyla karşılandı. İnşallah Alanyasporumuz bu başarılarına devam eder ve şehrin ortak değeri olan Alanyasporumuzu en üst seviyede görürüz. Alanyaspor’un nereden nereye geldiğini yakinen bilenlerdeniz. Başta Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu olmak üzere takıma bugüne kadar destek veren yöneticisinden, futbolcusuna; saha görevlisinden, teknik direktörüne kadar herkese teşekkür ediyoruz. İnşallah başarılar daim olur.” ifadelerini kullandı.

“ÜYE ÇALIŞMASI BAŞLATACAĞIZ”

Yönetim Kurulu Toplantısında bir ay boyunca sürecek olan üye çalışması hakkında görüşme gerçekleştirdiklerini belirten İlçe Başkanı Toklu, yapılacak olan çalışmaları şu sözlerle açıkladı:“Tüm kademelerimizde, tüm mahallelerimizde yeniden üye çalışması yaparak, önümüzdeki bir ayda vatandaşlarımıza ziyaretler yapıp partimize olan teveccühün daha da artması için çalışmalar yapacağız. 102 mahallemizde gerçekleştirilecek olan bu çalışmalara da mahalle başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimiz önderlik edecek. “


Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2019, 13:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83