Alanya CHP'den suç duyurusu

CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, ilçe teşkilatına sosyal medyadan hakaret eden H.G. isimli vatandaş hakkında Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurarak şikayetçi oldu. Karadağ’a İlçe Başkan Yardımcısı Haydar Uyar ile İlçe Sekreteri Ali Hancı da eşlik ettiler.

Alanya CHP'den suç duyurusu
Alanya Adliyesi’nden çıkışta açıklamalarda bulunan ve CHP’nin yaklaşık 100 yıllık bir siyasi parti olduğunu belirten Karadağ, “Bir vatandaş CHP’nin tüm üyelerine sosyal medya aracılığıyla hakarette bulundu. CHP olarak hiçbir zaman ne bir üyemizin ne de yöneticimizin böyle bir hakarete maruz kalmasına kesinlikle sessiz kalamazdık. Hiçbir kimsenin CHP’nin kişiliğine hakaret etmeye veya kötü söz söylemeye hakkı yok. Suç duyurusunda bulunduk. Takibi yapılacaktır. Biz de takibini yapacağız. Vatandaşların siyasi partiler hakkında kötüleyici söz söylemesine ve siyasi ortamı germesine hakkı yok” dedi.

“BUNDAN SONRA TAVİZ VERMEYECEĞİZ”

Partililerden ve sosyal medya kullanıcılarından alınan şikayetler üzerine H.G. isimli şahsın CHP parti temsilciliğini ve üyelerini tahkir edici şekilde hakaretler içeren paylaşımlarını topladıklarını aktaran İlçe Başkan Yardımcısı Haydar Uyar da, “Şahsın çok ağır ifadelerle hem parti temsilciliğini hem de partililere hakaret ettiğini tespit ettik. Bu konudaki dilekçemizi cumhuriyet başsavcılığına teslim ettik. Kaydı yapıldı. Duruşma numarasını aldık. Şahsın adresi tespit edilip bulunduğu karakola dosya gönderilecek ve ifadesi alınacak. Biz de sürecin takipçisi olacağız. CHP İlçe Teşkilatı olarak bundan sonra gerek partililerimize gerekse parti tüzel kişiliğimize bu şekilde yapılan saldırılara taviz vermeyeceğimizi herkesin bilmesini isterim” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2020, 14:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83