Alanya'nın siyasi trafiğinde yoğunluk

ATAY USLU ALANYA'DA ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU Ak Parti Antalya Milletvekilleri sahada aralıksız çalışıyorlar, Antalya'nın her noktasına ziyaretlerde bulunuyorlar, çözüm üretiyorlar. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yurtdışı ziyaretleri, yoğun diplomatik görüşmeleri ve gündemine rağmen Antalya'yı hiç ihmal etmiyor. Bakan Çavuşoğlu her fırsatta Antalya'ya geliyor.

Alanya'nın siyasi trafiğinde yoğunluk

 Milletvekili Atay Uslu bu hafta Alanya'ya adeta çıkartma yaptı. Bir gün önceki Alanya Siyaset Akademisi açılışı ilk ders programına Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile beraber katılan Atay Uslu gün içerisinde Parti Teşkilatı, sivil toplum örgütleri, Muhtarlar ve basın camiası ile buluştu, üniversiteye, engelliler okuluna ziyaretler gerçekleştirdi.

banner111
Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu ilk ziyaretini Alanya Muhtarlar Derneğine gerçekleştirdi. Muhtarların sorunlarını dinleyen Atay Uslu,  çözüm için anında Ankara Bürokrasisi ile irtibat kurdu, gerekli adımların atılması hususunda görüşmeler yaptı.

DİM BARAJI SULAMA SİSTEMİ ALANYA'NIN HİZMETİNE GİRECEK

Muhtarların ardından Alanya Ziraat Odası yönetimiyle bir araya geldi.  Ziraat Odası Başkanı Mango, Papaya, Guala, Karambola gibi Alanya yeni meyveleri konusunda bilgi verdi, Dim sulama sistemi konusunda taleplerini iletti. Atay Uslu Dim Barajı Sulama sistemi çalışmalarının aralıksız devam ettiği, Bakan Çavuşoğlu'nun Kamulaştırmanın hızlı ilerlemesi için Bakanlar Kurulu Kararı çıkarttığı bilgisini verdi. Projenin Hız kesmeden tamamlanması için DSİ yetkilileri ile görüşme yaptı.

ANTALYA'DA HİZMET HEDEFİMİZ DE, OY HEDEFİMİZ DE YÜKSEK

Atay Uslu'nun bir sonraki ziyareti Alanya Gazeteciler Cemiyetine oldu. Atay Uslu, Ziyarette gazetecilerin sorularını da cevapladı. Alanya'da son seçimde önemli bir başarı yakaladıklarını ifade eden Atay Uslu:  "Bu başarıda emeği olan teşkilatlarımıza, Antalya İl Başkanımız Rıza Sümer'e ve Alanya İlçe Başkanımız Mustafa Berberoğlu'na teşekkür ediyorum. Antalya genelinde oy oranımızı Türkiye ortalamasının üstüne çıkarmak için çalışıyoruz. Antalya ve Alanya için hizmet hedefimiz de, oy hedefimiz de yüksek." dedi.

SAHAYI DİNLEDİK, YABANCILAR VE ULUSLARARASI KORUMA KANUNU DEĞİŞTİRDİK

Atay Uslu Alanya'da da yaşayan yerleşik yabancılar için önemli yasal değişiklikler yapıldığı bilgisini verdi. Atay Uslu daha önce Göç İdaresi Genel Müdürlüğü'nde çalışırken, Yabancılar ve Uluslararası Koruma Kanunu'nun ilk defa yürürlüğe girmesi ve uygulaması sonrası  aksaklıkları, eleştirileri, sahada tepkileri görmek üzere Alanya'da toplantı yaptığını anlattı. Atay Uslu şunları ifade etti: "O toplantıda bildirilen tüm aksaklıklar Kanun'da değişiklik yaparak giderdik. Alanya'dan aldığımız geri bildirimi, hemen yasal hale getirdik. Şunu anti parantez belirteyim biz Ak Parti olarak halkın sesini, tabanın sesini hep dinliyoruz. Bu olay da bunun bir kanıtıdır. Artık kısa dönem ikamet izni 2 yıla kadar verilebilecek ve Kısa dönemde İkamette yurtdışı kalış süresi nedeniyle sorun yaşanmayacak. İkamet başvuruları yetkilendirilmiş aracı kurumlar aracılığıyla alınacak, Bürokratik süreç rahatlayacak ve randevu bekleme süresi kısalacak. Alanya'da göç idaresi ofisimize yeni bir yer kiralayacağız, fiziki şartlarını iyileştireceğiz. Tüm bu süreçler için İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'ya  ve Mevlüt Çavuşoğlu Bakanımıza, Valimiz Münir Karaloğlu'na, Göç İdaresi Genel Müdürü Atilla Toros'a, Alanya Kaymakamımıza Teşekkür ederim.  "



ATAY USLU: ENGELLİ ÇOCUKLAR BİZE EMANET
Ardından Sakine-Nesibe Zamanoğlu Özel Eğitim Okulu’nu ziyaret ettik.Özel çocuklarla ve onların Anne, Babaları  ile bir araya geldi, sohbet ettik. Engelli öğrenci Velilerinin sorunlarını dinleyen Atay Uslu bu çocuklar bize emanet, engelli kardeşlerimiz için 14 yıldır  atılan adımların büyüyerek devam edeceğini ifade etti.


ALANYA AKADEMİK EĞİTİMDE DE MARKALAŞIYOR
Engelli öğrencilerle buluşmanın ardından Ak Parti  Milletvekili ziyaretlerine Alanya Alaaddin Keykubat Üniversite'si  Rektörünü ziyaret etti. Atay Uslu Üniversite ziyaretinde Rektör ve Yardımcıları Tarafından karşılandı. Üniversite yönetimi Milletvekiline üniversite ile ilgili bilgi verdi.  Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Alanya çıkarmasını  Antalya Ak Parti Gençlik Kolları Üniversite teşkilatı ÜNİAK ile buluşması ardından tamamladı.


Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2016, 12:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83