Alanyalı Milletvekili Çelik “Aşk ile çalışan yorulmaz”

Ak Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, 31 Mart Yerel Seçimlerin sayılı günler kala Alanya’daki çalışmalarını yoğun tempoda sürdürdü.

Alanyalı Milletvekili Çelik “Aşk ile çalışan yorulmaz”

Yeni dönemde hem şehirlerin hem de Türkiye’nin önünün açılacağını söyleyen Çelik, büyük Türkiye hayalinin 31 Mart’tan sonra daha hızlı gerçekleşeceğini ifade etti. ‘’Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel, her alanda hemşerilerimizin yüzünü güldürmek için gayret gösteriyor. Antalya’nın kazanması için gecesini gündüzüne kattı. Şehrimiz onun hizmetleriyle altın çağına kavuştu. Menderes Başkanımız bundan sonra da Antalya’mızın, Alanya’mızın yıldızını daha çok parlatacak. Adem Murat Yücel ile omuz omuza vererek Alanyamızı vizyon projelerle buluşturmaya devam edecek. Biliyoruz ki aşk ile çalışan yorulmaz. Memleket  sevdalısı başkanlarımız yeni dönemde ilk günkü azim, inanç ve aşkla durmadan çalışmaya devam edecekler inşallah.‘’ dedi.

Sena Nur Çelik, Obagöl, Hacet, Demirtaş ve Toslak Mahallelerinde Alanyalılarla bir araya geldi. 31 Mart’ta yerel seçimin güçlü Türkiye için en az bir genel seçim kadar önemli olduğunu vurguladı. Türkiye üzerinde oynanan kirli senaryolara dikkat çekti.

‘’HEMŞERİLERİMİZ ANTALYA’YI MENDERES TÜREL’E EMANET EDECEK’’

Antalya’nın ara verilen 5 yıllık fetret dönemindeki kayıplarını Menderes Türel’in hızla telafi ettiğini belirten Çelik, konuşmasına şöyle devam etti: ‘’Antalya’mız geçmişte yaşanan 5 yıllık fetret döneminden çok şey kaybetti. Menderes Başkanımız proje üstüne proje gerçekleştirerek kısa sürede o kayıpları telafi etti. Köprülü kavşaklara, raylı sistemlere kavuşan Antalya ilklerin şehri oldu. Artık Metro ile tanışma zamanı geldi. Atılan dev adımla yeni dönemde her gün 250 bin Antalyalı metroyu kullanmaya hazırlanıyor. Menderes Başkanımız Alanya’mızda turizmin 12 aya yayılması için her alternatifi düşündü. Şimdi ilçemizin ekonomisini güçlendiren bir proje geliyor. Alanya’dan sadece 35 km uzaklıktaki Akdağ’da büyük bir alan kış turizmine açılıyor. Akdağ Kayak Merkezi ilçe merkezine yakınlığı ile hem esnafımızı hem de turizm çalışanlarımızı sevindirecek. Kayak merkezimiz 1.000 kişiye de ekmek kapısı olacak İnşallah. Alanya’ya yakışan yeni terminal binası çevre yolunun yanına inşa ediliyor. Yolculukların kolaylaşacağı, trafiğin rahatlayacağı terminalimiz kendi enerjisini kendi üretecek. Yeni bir teknolojiyle tasarlanan yeni Alanya Terminali 500 hemşerimize de iş imkanı sağlıyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel, her alanda hemşerilerimizin yüzünü güldürmek için gayret gösteriyor. Antalya’nın kazanması için gecesini gündüzüne kattı. Şehrimiz onun hizmetleriyle altın çağına kavuştu. Menderes Başkanımız bundan sonra da Antalya’mızın, Alanya’mızın yıldızını daha çok parlatacak. Menderes Başkanımız ve Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel omuz omuza vererek Alanyamızı vizyon projelerle buluşturarak 2023'e beraber taşıyacaklar. Biliyoruz ki aşk ile çalışan yorulmaz. Memleket sevdalısı başkanlarımız yeni dönemde ilk günkü azim, inanç ve aşkla durmadan çalışmaya devam edecekler Hemşerilerimizi Antalya’yı yeniden Menderes Türel’e Alanya'yı yeniden Adem Murat Yücel'e emanet edecek İnşallah.’’

‘’TÜM SALDIRILARA KARŞI KALE GİBİ DURACAĞIZ’’

Sözü Yeni Zelanda’da camideki Müslümanlara yönelik terör saldırısına getiren Çelik, ‘’Yeni Zelanda’da Cuma namazı sırasında yaşanan vahşet kelimelerle ifade edilemeyecek türdendir. Bir terörist elinde makineli tüfekle namaz kılan Müslüman kardeşlerimizi katletti. Bu katiller, Yeni Zelanda’ya dünyanın farklı bölgelerinden sığınmış mazlumlar dışında başkalarını da hedef alıyordu. Kimi biliyor musunuz? Türkiye’yi, İstanbul’u ve Sayın Cumhurbaşkanımızı. Katilin yazdığı uzun hedef listesinde Türkiye dünya Müslümanlarının en önemli kalesi olarak gösteriliyor. Türkiye’nin düşmesi diyor katil, bütün dünya Müslümanlarını zayıflatır. Peki bunun yolu nereden geçer diye sorup kendi cevap veriyor. Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef almalıyız, ona saldırmalıyız diyor. Terörist 70 sayfalık mektupta radikal, ırkçı destekçilerine Erdoğan yok edilirse Türkiye bölgedeki ve dünyadaki tüm ağırlığını yitirir, Ayasofya’yı yeniden kilise yapar, Avrupa yakasındaki camilerin hepsini yıkarız diyor. Binlerce kilometre öteden senelerdir içeride PKK ve FETÖ'nün, Türkiye düşmanlarının yapmak isteyip de yapamadığını dışarıdaki ırkçı teröristler denemek istiyor. Şimdiye kadar anlamayanlar bu saldırıdan sonra bir bu vatanın değerini, bu toprağın önemini, bu devletin kıymetini, ve bu tarihin ehemmiyetini anlasın. Bu saldırı neden bir ve beraber olmamız, neden iri, neden diri olmamız gerektiğini bir kez daha bize gösterdi. Bu seçim bambaşka bir anlam da kazandı. Son zamanlarda ekonomimize, toprağımıza, ülkemizin itibarına yönelik hain saldırılarla neyin amaçladığını bir kez daha gördük. Türkiye’yi bir tespihin imamesi gibi görenler ülkemize ve Cumhurbaşkanımıza zarar vermek isteyerek tüm Türk ve İslam alemini hedef alıyorlar. Son yıllarda bir yandan PKK, bir yandan DEAŞ, bir yandan FETÖ ve bir yandan da ekonomik saldırılara karşı kahramanca mücadele verdik. Bizi büyük Türkiye davamızdan çeviremediler. 1990’larda umut arayan, IMF’den borç almaya çalışan bir Türkiye bugün dünyada umut kaynağı olan bir noktaya geldi. Ama daha yolumuz bitmedi. Daha güzel günler göreceğiz. Dünya’ya anlatacağımız daha büyük zafer hikayelerimiz olacak inşallah. Dün alamadığımız silahları bugün üretip sattığımız gibi, önümüzdeki yıllarda da dosta güven düşmana korku salan bir güç olarak burada olacağız. Tüm saldırılara ve ihanetlere rağmen İsmet Özel’in dediği gibi toparlanın hiçbir yere gitmiyoruz diyeceğiz. Burada kalacağız, toprağımıza, devletimize, bayrağımıza, ezanımıza sahip çıkacağız. Bir olup Türkiye düşmanlarının karşısında yıkılmaz bir kale gibi duracağız. 31 Mart’ta tüm Türkiye düşmanlarına sandıkta bir kez daha güçlü bir mesaj vereceğiz İnşallah. Bunun için daha çok çalışacağız. Şimdi 1 Nisan’dan itibaren lider ülke Türkiye hedefimize ulaşmak için çalışmaya devam edeceğiz. ‘’

banner111

Sena Nur Çelik, Cumhur İttifakı Alanya Belediye Başkan adayı Adem Murat Yücel ile birlikte Atatürk Caddesi’nde esnafı ziyaret etti. Dükkanları tek tek dolaşarak bereketli kazançlar diledi. Alanya esnafı daha çok yatırım ve daha çok hizmet için yeniden Menderes Türel ve Adem Murat Yücel’e büyük destek verdi.


Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2019, 14:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83