Çelik: “Antalya ile ilçelerimiz yeni dönemde şaha kalkacak”

Ak Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, 31 Mart Yerel Seçimleri için çalışmalarını Alanya ve Gazipaşa İlçelerinde sürdürüyor. Hemşerileriyle bir araya gelen Alanyalı milletvekili Sena Nur Çelik, “Antalya ile birlikte ilçelerimiz de yeni dönemde şaha kalkacak” dedi.

Çelik: “Antalya ile ilçelerimiz yeni dönemde şaha kalkacak”

 Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel’in yerel yönetimlerde çığır açtığını belirten Çelik, ‘’Memleket işi gönül işi anlayışı ile çalışan hükümetimiz ve belediyelerimiz taş üstüne taş koyarak milletimize, hemşerilerimize en iyi hizmeti sunmanın gayretini gösterdi. Şehirlerimizin yıllardır biriken sorunları tek tek çözüldü. 31 Mart’tan sonra Türkiye’yi yeni bir şehircilik vizyonuyla buluşturacağız İnşallah. Modern ve akıllı şehirler hedefliyoruz. Menderes Başkanımız Antalya’mızı ve ilçelerimize daha fazla güzelliğe ve kaliteye kavuşturmak için 20 Milyar TL yatırım ve 359 projeyle yeniden Bismillah diyor. Antalya ile birlikte ilçelerimiz de yeni dönemde şaha kalkacak’’ dedi.

Sena Nur Çelik, Tosmur, Oba ve Cikcilli MahallelerindeAlanya Belediye Başkan adayı Adem Murat Yücel ile birlikte ziyaret ettiği esnafa bereketli kazançlar diledi. Gazipaşa İlçesi’nde Zeytinada ve Karalar Mahallelerinde katıldığı toplantılarda 31 Mart Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakının kazanacağı zaferle Türkiye’nin artık engelsiz koşu yapacağını söyledi.

‘’ANTALYA VE İLÇELERİMİZ ŞAHA KALKACAK’’

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Gazipaşa’ya 323 Milyon TL yatırım yaptığını belirten Çelik, şunları kaydetti: ‘’Dağ tepe demeden 316 KM’lik hat döşeyerek Gazipaşa’nın içme suyu sorununu çözdük. Engelli Hizmet Merkezi ve Yaşlı Lokali’ni faaliyete geçirdik. 979 Gazipaşalıya sosyal kart vererek ihtiyaçlarını karşılamada katkı sağladık.Gazipaşalılara her alanda hizmet verecek, Kapalı Spor Salonu’nun yanında inşa edilen ve 21 Milyon TL’ye mal olan 5 blokluk Kültür Merkezi yakında tamamlanıyor. Merkeze uzak mahallelerde hemşerilerimizin düğün, mevlid, toplantı organizasyonlarını yapabilmeleri için köy konakları yapacağız. Menderes Başkanımız 211 km yeni asfaltla ilçemizi güzelleştirecek İnşallah. Eksik kalan altyapı çalışmaları tamamlanacak. Gazipaşa’da modern bir hal ve paketleme tesisi hayata geçireceğiz. Özel gereksinime ihtiyaç duyan çocuklarımızın fiziksel ve psikolojik gelişimlerine destek veren Mola Evleri Projesi’ni şimdi Gazipaşa’da hayata geçireceğiz.” şeklinde konuştu.

“İKTİDAR, BÜYÜKŞEHİR VE İLÇE BELEDİYESİ UYUMLA ÇALIŞARAK HİZMET EDECEĞİZ”

Zeytinada mahallesinde hemşerilerine hitap eden Sena Nur ÇELİK; “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Menderes Türel Zeytinada Mahallesi başta olmak Güneyköy ve Muzkentmahallerinde tarım arazilerinin sulama ihtiyacını karşılayacak göletler yapacak. Büyükşehir gölet yapımı için yer tespiti yaptı, su ölçümlerini topografik çalışmaları tamamladı. Jeolojik etüdleri de tamamlayıp Menderes Başkanım gölet projelerimizi hayata geçecek. DSİ baraj ve gölet projelerini Büyükşehir Belediyemizin gölet ve sulama projeleriyle birleştirerek bölgemizdeki tarım arazilerini sulama suyuna kavuşturacağız inşallah. İktidar, Büyükşehir Belediyesi ve Gazipaşa Belediyesi  beraber uyum içinde çalışırsa hemşehrilerimiz hakettikleri hizmetlere daha kolay ulaşacak.

“TARIMSAL ÜRETİCİLERİMİZİN MALİYETLERİNİ DÜŞÜRECEĞİZ”

Tarımsal üretim yapan hemşerilerine müjdeler veren Ak Parti Antalya Milletvekili Sena Nur ÇELİK şunları söyledi: “Menderes TÜREL geçtiğimiz yıllarda 5mw enerji üreten Güneş Enerjisi Santralleri kurdu ve santralden elde edilen gelirle Büyükşehir’e ait sulama kooperatiflerinin tarımsal sulama elektrik faturalarını karşıladı. Önümüzdeki dönem yapacağı ilave enerji üretim yatırımları ile Menderes başkanımız Antalya’daki tüm sulama birlik ve kooperatiflerinden hizmet alan üreticilerimize sulamada elektriği bedava kullandırmayı hedefliyor. Menderes Başkan tarım marketler kurarak üreticilerimizin ana kalemlerdeki girdi maliyetini düşürecek. Yurtiçi ve yurtdışından toptan satın alınacak gübre, ilaç, fide, tohum, sera naylonu-ipliği gibi tarımsal girdileri piyasa fiyatından indirimli satarak  üreticilerimizin maliyetlerini düşürecek. Ziraat Bankası ile protokol yaparak çıkartılacak düşük faizli tarıma özel kredi kartıyla da vadeli ödeme kolaylığı sağlayacak. Memleket işi gönül işi anlayışı ile çalışan hükümetimiz ve belediyelerimiz taş üstüne taş koyarak milletimize, hemşerilerimize en iyi hizmeti sunmanın gayretini gösterdi. Şehirlerimizin yıllardır biriken sorunları tek tek çözüldü. 31 Mart’tan sonra Türkiye’yi yeni bir şehircilik vizyonuyla buluşturacağız İnşallah. modern ve akıllı şehirler hedefliyoruz. Menderes Başkanımız Antalya’mızı ve ilçelerimizi daha fazla güzelliğe ve kaliteye kavuşturmak için 20 Milyar TL yatırım ve 359 projeyle yeniden Bismillah diyor. Antalya ile birlikte ilçelerimiz de yeni dönemde şaha kalkacak.’’ dedi.

banner111

‘’GENÇLERİMİZ EĞİTİMLİ İŞSİZ OLMAYACAK’’

İstihdam seferberliği ile 2.5 milyon vatandaşın iş sahibi olacağını ifade eden Çelik, ‘’Hükümet olarak 10 yılda 10 milyon istihdam sağladık. Yeni başlatılan İstihdam seferberliği ile 2.5 vatandaşımız daha iş sahibi olacak. Biz iktidara geldiğimizde ekonomimizin hali ortadaydı. Büyük bir ekonomik krizle boğuşan ve işsizlik ve enflasyon oranlarıyla baş edemeyen bir Türkiye vardı. Şimdi tüm manipülasyonlara kur saldırılarına rağmen ekonomimiz büyümeye devam ediyor. Yeni hükümet sistemiyle beraber Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde eski Türkiye’nin ağır bürokrasisinden kurtulduk. Bununla beraber her alanda olduğu gibi ekonomi ve istihdam alanında da iyi bir ivme kazandık. Şimdi önümüzde bu yerel seçimden sonra 4.5 yıl seçimsiz bir dönem var. Bu Cumhur İttifakı’nın Allah’ın izniyle kazanacağı zafer sonrası 4.5 yıl kesintisiz hizmet, istikrar demek, ekonomi ve istihdamda yeni atılımların yapılacağı bir dönem demek. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ortaya koyduğu vizyonla sürdürülen istihdam seferberliği kapsamında Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi de sahaya indi. Ofis, Bölgesel Kariyer Fuarları başlattı. Bu fuarlar üniversite öğrencileri ve mezun gençleri iş dünyası ile buluşturacak. Üniversitelerde 'Kariyer Kapısı' uygulaması da hayata geçiriliyor. Üniversiteyi bitiren, bitirecek gençlerimize doğrudan iş hayatına erişim sağlayacak bir uygulama. Gençlerimizin eğitimli işsiz olmaması için çalışmaya devam edeceğiz İnşallah. Yerelde ve merkezde güçlü bir Türkiye için bu seçimler çok kritik. Milletimizin 31 Mart’ta Türkiye’ye karşı birleşen odaklara sandıkta güçlü bir mesaj vereceğine inanıyorum.’’ şeklinde konuştu.

Sena Nur Çelik, Gazipaşa’da büyük bir sevgi seli ile karşılandı. Karalar Mahallesi yağmura rağmen alanı doldurdu. Çelik, Gazipaşa’daki birlik ve beraberlik ruhunun Türkiye’nin her yerinde olduğunu söyledi. Gazipaşalıların 31 Mart’ta mührü yerli ve milli olan Cumhur İttifakına vuracağına inandığını belirtti. Zeytinada ve Karalar Mahalleleri ‘’Menderes Türel ve Adil Çelik’’ ile birlikteyiz mesajı verdi.

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2019, 14:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83