CHP'den 2019 için iddialı başlangıç

Alanya'lı CHP'liler gençlik kollarının düzenlediği kahvaltı etkinliğine katıldı.

CHP'den 2019 için iddialı başlangıç

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Gençlik Kolları kahvaltı etkinliği düzenledi. Kahvaltıya CHP İlçe Teşkilatı Başkanı Ali Takavut, basın mensupları ve 200'ün üzerinde partili katıldı. Kahvaltı'da açıklama yapan CHP Gençlik Kolları Başkanı Çağdaş Erdem 2019'a daha dinamik sloganıyla yola çıktıklarını ülkenin kötü gidişine son vermenin zamanı olduğunu söyledi.  Erdem hiç kimseyi ötekileştirmeden birlik içersinde herkesi CHP çatısı altında toplayacaklarına değinerek Atatürk'ün gençlere emanet ettiği ülkeyi hiç kimseye peşkeş çekmesine izin vermeyeceklerini söyledi.

banner111
2019'A DAHA DİNAMİK
Çağdaş Erdem "2019'a daha dinamik sloganıyla çıktığımız bu yolda Gençlik kollarımızın düzenlemiş olduğu kahvaltı etkinliğine hoşgeldiniz. 
Gündemden biraz bahsetmek gerekirse ülkenin durumunun kötüye gittiğini aramızda bilmeyenimiz yok. Burada sizlere uzun uzun bunları anlatmak sadece vaktimizi boşa harcamaktan başka bir şey kazandırmaz. Bizler memleketi tüm rafları ithal mallarla dolu dev bir süpermarkete dönüştüren, Türkiye’yi ürettiğinden fazlasını tüketen bir ülke haline getiren,Yurttaşları icralık eden, Vatandaşın kazandığını değil geleceğini harcamaya mahkum eden,gençlerimizin hşsiz kalmasını,Halkımızın borç altında ezilmesini,köylerimizde tarlaların kurumasını, ailelerin yoksullaşmasını görmezden gelen bu hükümetin ülkemizi soktugunu dar boğazdan çıkarmak için gençlerimizle, kadınlarımızla ve vatanını milletini seven bütün halkla elele verip emin adımlarla bu ülkenin geleceğine sahip çıkacağız. Siz değerli CHP'liler zaman birlik zamanı,zaman ülkenin kötü gidişine dur deme zamanı.Kimseyi ötekileştirmeden sevgi ve birlik içerisinde 2019’a daha dinamik daha güçlü bir Türkiye için herkesi CHP  çatısı altında bir araya getireceğiz. Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün biz gençlere emanet ettiği bu ülkeyi hiç kimsenin hiç kimseye peşkeş çekmesine izin vermeyeceğiz.Konuşmama burada son verirken bu etkinlikte emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2018, 16:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83